Hur man bär vinterdags makeup

 

1.

Slather på en rikare fuktkräm än vad du använder under de varmare månaderna. Oavsett hur lätt eller tung din sminkapplikation kommer att vara, när temperaturen ändras, så gör behoven hos din hud. Bekämpa torrhet med en extra hydrerande formel för vinter. Låt produkten absorberas i huden i ungefär en minut eller två. Ta bort ansiktet med en vävnad för att lyfta bort allt överskott som kan komma i vägen för en perfekt sminkstillämpning.

2.

Förbered ansiktet med sminkprimer. Hitta en grund med SPF för att skydda mot solskador på dagtid. Med en fundamentborste eller kosmetisk svamp, släpa ut från mitten av ansiktet utåt. Inkludera ögonlock i din ansökan. Kom ihåg att blanda bort några rader av avgränsning så att du inte verkar ha på sig en mask.

3.

Groom eyebrows och fyll i dem med en pennpennan eller ett pulver. ögon smink applikation okomplicerad men vinter-värdig genom att använda en levande eyeliner för att få ögonen till liv. Leta efter en mycket pigmenterad en i en djup nyans som är modern på vintern, som midnatt blå eller rik lila. Rita en tjock linje ovanför toppfransarna. Oroa dig inte för att få en perfekt applikation, använd en ögonfärgborste för att mjuka kanterna på fodret och skapa något av en rökig effekt. Arbeta färgen till lägre lash-linjer också innan du smutsar försiktigt.

4.

Skruva på ögonfransarna. Wiggle en mascara-troll som är fylld med svart volumiserande mascara genom de övre vipporna. Den vridande rörelsen hjälper till att fördela produkten jämnt och minskar risken för klumpning. fransar för subtil definition.

Hitta en allsidig ansiktsstav i en djup nyans - som plommon - för ett enkelt sätt att koordinera och applicera din kind och läppfärg. Klistra på äpplen på kinderna och blanda med svampen för att bli av med hårda kanter. Cremeformuleringen gör den extremt blandbar och fortsätter ren så att du verkar vara naturlig sköljd istället för att klåda. Använd rena fingrar för att dabba en generös mängd av all-over-sticken i mitten av övre och nedre läpparna. Blanda utåt för att möta gränsen på din läpp linje. Tillsätt det med en tydlig läppglans för att hålla behållarna torkade.

Tips och varningar

  • Fuktar också dina läppar när du prepper ditt ansikte för smink. Eftersom läpparna inte har oljekörtlar, är det mer troligt att vinterväder torkar upp dem även om du inte lider av knäckta läppar andra tider på året.
  • När vintern först sätter in och du måste göra justeringar i din skönhetsrutin för att se på modet för säsongen, låt inte den ökande känslan av panik komma över dig. Trots att du använder betydligt mörkare färger, kräver vinter makeup dig inte att ta mer tid än vanligt att göra sig redo på morgonen. Det finns ingen anledning att packa på kosmetiken för att skapa ett sofistikerat utseende. Skydda bara din hud från elementen och upptäck hur du bara behöver en handfull produkter och lite kunskap om tid- sparar tekniker för vinterdag chic.