Hur man berättar riktiga Chanel Solglasögon från förfalskningar

 

1.

Först köpte du den på A) en skuggig gränd för $10 dollar eller b) En Chanel Boutique eller återförsäljare för 200 + dollar? Om du sa A är svaret uppenbart. Du är inte riktig.

2.

Fick dina glasögon i en svart låda med taggar, en glasrengöringsduk och ett glasögonfall?

4.

1. Se på höger inåt (eller vänster, beroende.) Sägs det Chanel (C) / (TM)? Fake kommer troligen inte att ha upphovsrätt eller varumärkesskylt.

5.

2. Är det gjort i Italien? Endast billiga är gjorda i Kina, men de riktiga är från Italien. Om det står Made in China är det chans att det är falskt.

6. < /p>

3. Har det Chanel etsat i ett litet hörn av linserna? De flesta människor märker inte att det är bara de riktiga har det. Tillverkarna av förfalskningarna bry inte om att märka detta.

7. Nu ser du på andra sidan. Varje solglasögon har sitt eget serienummer. Kontrollera om de gör det. det borde vara som C5372308237012 eller något.

8.

Om du sa ja till någon av dem, är det förmodligen riktigt. lycka till med dina REAL Chanels!

Tips och varningar

  • Var försiktig på Ebay! Om de bara visar en bild, sälja den riktigt billigt, lägg inte i beskrivningen som 100\% autentisk, det är förmodligen falskt. Många människor är lurade på denna bluff så var inte en av dem! Köp en som visar mottaget, taggarna, serienumret eller någon annan form av identifiering.
  • Jag har nyligen köpt Chanel solglasögon. Men många undrar 'Varför ska du köpa de riktiga om de falska ser identiska ut?' Nej det gör de inte! Och medan jag tror att priset för Chanels är rediktigt, skulle jag bara föreslå köp av förfalskningar om du inte bryr dig om folk kan berätta eller bara inte köpa dem alls. Här är några tips jag har jämfört från riktiga till förfalskningar: