Hur man blir en snygging på framsidan

 

1.

Ansök om godkännande till en ackrediterad skönhets- eller kosmetikskola efter eget val. Skolan kommer att lära dig hur man applicerar spetsar på pärlor. Vissa skönhetsskolor kommer också att lära dig hur man gör egna parysframkrokar.

2.

Kontakta din statliga styrelse om kosmetologi och registrera dig för att ta statens kosmetologiska undersökning. kommer att behöva betala lämpliga avgifter för att ta provet. Se 'Resurser' nedan för statsspecifika styrelser för kosmetologins webbplatser.

3.

Skicka in en ansökan för att få en kosmetologilicens efter att du har gått igenom kosmetologiprovet. Du måste betala extra avgifter för att få din licens. De specifika avgifterna varierar beroende på tillstånd och kan hittas på din webbplats för Kosmetologikontor.

4 .

Köpa spetsparyckor från en grossistspetspenntillverkare. Du måste också köpa lämpliga material och förnödenheter, som tejp, spetslim, sax och mannequins huvudbyster.

5.

Markera dina porslinspanel för att bygga kundkrets. Du kan ta bilder av peruker som du har installerat, för att bygga en portfölj av yo du jobbar.

En spets frampärm är en peruk som använder en genomskinlig europeisk spetspigg. På grund av det genomskinliga spetshatten kan den person som bär spetsfönstret njuta av utseendet på en naturlig hårlinje. Denna naturliga hårlinje är ett plus som inte är tillgängligt för de flesta non-lace peruker och hårförlängningar. Till skillnad från non-lace peruker, som helt enkelt kan placeras på huvudet, kräver spetsar på framsidans paryk lämplig träning och träning. Inte alla frisörer är utbildade för att installera spetsfronter. Eftersom många människor letar efter någon kunnig att installera en spetsfrontenhet, blir installationen definitivt ett extra kassaflöde till ditt företag.