Hur man blir snygg med fina skönhetsprodukter.

 

1.

Generisk mjölk av Magnesia från dollaraffären gör en utmärkt stark ansiktsmask. Klistra ett tunt lager på ett rent ansikte, låt det torka och skölj av. Ditt ansikte kommer att vara strålande och poröst.

2.

Ingen lotion i världen fuktar såväl som babyolja applicerad på stillvåt hud efter duschen. Innan du torkar av, använd fortfarande ett mycket tunt lager av babyolja till armar, ben, händer, fötter och nacke, medan du fortfarande är i duschen. Det absorberar om fem minuter eller så och håller huden väldigt mjuk hela dagen.

3.

Gör din baby oljeluksus genom att släppa en kamomill eller grön tepagge i flaskan. Låt det vara kvar tills oljan har använts. Grönt te och kamille är lugnande för huden och har en fin doft. Avsluta genom att lägga till några droppar lavendel, ros eller patchouliolja.

4.

Piska någon av den parfymoljan i en vaselinplast. Håll det i duschen och applicera en dab till fuktiga händer och fötter efter duschen.

5.

Livsmedelsbutiksalt gör ett bra, ekonomiskt ansikte och kroppscrubb. I din handflaska blanda en matsked salt med vatten (för fet hud) eller babyolja (för torr hud). Gnugga försiktigt blandningen över ansikte och nacke, skölj sedan. Använd två gånger i veckan för att exfoliera ansiktet. Samma blandning fungerar som en hand-, fot- och kroppscrubb.

6.

Alltid ekonomera på schampo, men spendera på balsam.

7.

Följ alltid min vän (och fantastiska ehow-författare). Miragis råd: om du har ljuspulver, babypulver gör ett fantastiskt ansiktspulver. Det luktar bättre än Cover Girl också!

9.

Maybelline ögonbryn pennor i ljus eller medelbrunt är den mest mångsidiga kosmetiska runt Om du varierar din ansökan och teknik kan du använda dem som en ögonbrynpenna, ögonbrynare, ögonskugga och / eller läppfodral.

Använd billigt käppsticka som ögonbryn grooming cream. Efter borstning av dina pannor på plats med en dollarbutik tandborste, svepa pinnen över dina pannor för att hålla dem på plats. Voila!

Kakaosmör är en av de största mjölkämnena i världen. En kakaosmörspinne kostar ungefär $1,50 i apoteket och gör en till-dö-för ögonkräm som kommer att pågå du ett år. Applicera pinnen mycket försiktigt på övre och nedre locket före sängen.

12.

Har man någonsin känt att männen får en bättre affär på produkterna? Jo, det är sant, särskilt när dofter är berörda. Män s colognes är formulerade för att vädja till män, så varför inte bära en själv då och då? Kolla in drogbutiken Kölnräknaren för klassiska männens dofter: Kanot, Lilac Vegetal och Old Spice (det är rätt - de saker du gav din pappa för Fars dag när du var tio) lukter alla bra och kostar ingenting. Jag dekanterar mitt gamla Spice i en italiensk spridare och får alltid komplimanger när jag bär den. (För mer om hög- och lågdoftar, kolla in den fantastiska boken 'Parfymer: Guide' av Luca Turin och Tania Sanchez) < / p> Vill du ha porös hud? Ett bländande ansikte? Lysande hår? En tunnare plånbok? Prova dessa snabba och billiga skönhetsfixar.