Hur man får perfekta lockor

 

1.

Tvätta håret som vanligt.

2.

Låt lufttorka eller blåsa torrt hår, vilket som helst du föredrar. Om du blåser torr, vänta ca 30 minuter innan du börjar curling, så har håret en chans att svalna.

3.

Dra sedan allt hår ovanpå huvudet utom botten Ta en liten del av bottenskiktet och dimma lätt med hårspray, krulla sedan med järn, håll ca 10 sekunder, 15 för tjockare hår.

5.

Fortsätt bearbeta tills bottenskiktet är klart och släpp sedan ned nästa hårdel och fortsätt.

6.

Du kommer sluta med perfekta lockar, vänta ca 15 minuter efter att du är klar för att se hur mycket de släpper på egen hand, och om de fortfarande är strama, försiktigt springa fingrarna tills du får ditt önskade utseende. Korkskruven bultar fungerar så mycket bättre än en vanlig curling iron u0026 amp; hårsprayet håller håret från att vara styvt.

Om du gillar som ett sista stegspray, gör du en finish, glans eller frizzspray för att tämja någon flygning bort ' s.

Tips och varningar

  • Dont rush
  • Varje del av håret du krular ska vara litet, för mycket hår gör curl harder att hålla.
  • Curling strykjärn kan vara mycket skadligt för ditt hår, så gör det inte ofta.
  • Har du någonsin spenderat timmar som försöker få perfekta lockar, med rullar eller krulljärn, bara för att få dem att hålla i ungefär 30 minuter? Jag försökte allt för att hitta ett sätt att få mina krullar att hålla på för en utekväll och efter att ha försökt varje produkt på marknaden och varje stylingverktyg tror jag att jag kom ner. Det här är lite tidskrävande men mina krullar är fortfarande på morgonen när jag gör det här.