Hur man gör Kim Kardashian Makeup

 

1.

Förbered din hud. Innan du börjar skapa Kim K.-looken är det viktigt att du rensar ditt ansikte. När du har tvättat ditt ansikte, använd din favorit toner. Avsluta med fuktkräm.

2.

Applicera primer. När du har tillåtit din fuktkräm att absorberas i huden i minst 10 minuter, är det dags att applicera primer. Dab primer på pannan och kinderna. Gnugga försiktigt primeren i din hud.

3.

Applicera foundation. När din hud är rengjord och primerad är det dags att tillämpa foundation. Välj ett medium till full täckningsgrund. Kim Kardashian använder Make Up Forever's High Definition Foundation. Applicera grunden med fingrarna, en fuktig sminksponge eller en sminkborste. När din grund är klar, använd concealer till områden som behöver lite extra täckning. Sätt din smink med ansiktspulver.

4.

Skapa det rökiga ögat. Applicera en ögonskugga bas på dina lock. Välj två ögonskuggor för att skapa dina rökiga ögon - en medium nyans för locket och en mörkare nyans för ditt öga. Applicera mellanslitan som tvätt på locket och använd den mörkare nyansen för att konturera dina ögon. När ögonskuggan är klar, rikta ögonen med eyeliner. Smycka eyeliner med en smutsborste och applicera om en annan päls eyeliner. Följ upp med flera kappor mascara.

5.

Ge din hud en spola. Applicera ett bronzer i ansiktet för att ge din hud en solskenad glöd. Se till att du väljer ett bronzer som fungerar för din hudton. När din hud är bronsad, applicera rodnad på dina kinder.

6.

Sätt läppstiftet på. Kim K. sportar ofta en rosa naken lip look. Hon använder MAC läppstift i Angel and Nars läppglans i turkiska Delight. Du kan använda dessa nyanser eller välja olika i liknande färgscheman. Lina dina läppar med en köttfärgad läppfodral. Lätt applicera din läppstift och följ den upp med en läppglansfärg.

Tips och varningar

  • Om du vill ha extra obehag i dina ögon, lägg till en par falska ögonfransar. Se till att du håller dig vid naturliga långa ögonfransar.
  • Glöm inte att blanda din ögonskugga. När du gör ett rökigt öga är det viktigt att ögonskuggan blandas för att ge rökig effekt.
  • Kim Kardashian började bara kallas dotter till Robert Kardashian, den berömda advokat som representerade OJ Simpson i mordförsöket av NIcole Simpson. Kim blev senare kompisar med Hollywood Socialite Paris Hilton. Sedan dess har Kim poserat för u0026 # x201C; Playboy u0026 # x201D; tidningen och till och med stjärnorna i hennes hit reality show # x201C; Håll dig uppdaterad med Kardashians u0026 # x201D ;. Många modetidningar och mode-tv-program raser om Kims oöverträffade smink.