Hur man gör dina naglar hemma

 

1.

Suga naglar i en skål med varmt tvålvatten. Använd tandborsten för att försiktigt borsta smuts från naglarna. Torka händerna med en handduk, var noga med att torka naglarna väl.

2.

Skjut tillbaka naglarna med den orange staven. Var försiktig så att du inte sönder naglarna eller skada nagelbäddarna i processen.

3.

Trim naglarna till önskad längd med nagelklipparna. Glatta kanter med hjälp av Emery Board. Följa mot spetsen av nagelspetsen från varje sida för att bilda en rundad punkt. En oval form förhindrar skador på naglarna.

4.

Applicera ett lager av bas och topplackpolish. Detta kommer att hjälpa färgen att klara sig bättre. Låt torka noggrant. Applicera två skikt färgpulver och vänta fem minuter mellan skikt. Låt torka. Avsluta med en kappa med bas och toppskikt.

5. Använd nagellackfjernaren och bomullskulorna för att ta bort polera om manikyret inte vrider ut rätt. Ett perfekt färgarbete kräver övning.

Tips och varningar

  • Tillåt ungefär en halvtimme för manikyret att torka helt för bästa resultat. < / li> Manikyr är en sak som många kvinnor tycker om. Damer brukar spendera fyrtio dollar eller mer varje vecka, bara att få sina naglar målade. Det finns dock alternativ för dem som vill spara pengar. Med några leveranser och tid kan du ha en professionell manikyr hemma. Med lite övning kan du sluta betala en nagelteknik för att måla dina naglar.