Hur man gör en kaffekropp Exfoliate

 

1.

Brew två och ¼ koppar kaffe. Du dricker två koppar kaffe och resterande ¼ kopp kaffe kommer att användas för ditt exfoliate. Lägg de resterande kaffegrunderna i en blandningsskål.

2. Lägg till havregryn, honung, jojobaolja, eteriska oljor, brunt socker och blanda alla ingredienser. Om du föredrar mer pastakonsistens, lägg till mer kaffe eller havregryn.

3.

För en jämn konsistens, lägg kaffet exfolierat i din matprocessor och piska sedan på några sekunder. Den släta konsistensen ska användas på känslig hud.

4.

Applicera kaffet exfolierat i kroppen när du är i duschen. Steg bort från det strömmande vattnet och massage kaffet exfolierar i cirkulär rörelse över din våta hud. Var uppmärksam på torra, grova fläckar som armbågar, klackar och knän. Skölj bort kaffet, torka av och njut av din mjukare, mjukare hud.

Tips och varningar

  • Använd 2 gånger i veckan för att exfoliera huden.
  • Om du lämnar blandningen på din hud, som en mask, kommer det att avgifta din hud. Dusch kaffe av när masken är torr vid beröringen.
  • Förvara i en plastbehållare med ett tätt lock.
  • Detta kaffe exfoliate gör din hud mjuk och silkeslen. Receptet är snabbt och enkelt att förbereda och många av ingredienserna finns i ditt kök. Därför, om du vill omdefiniera din hud följ sedan dessa tips och lär dig att göra en kaffekropp exfoliate.