Hur man gör en mikro manikyr

 

1.

För att återuppliva händerna ska du först doppa dem i varmt (inte skållande) vatten och sedan in i ett isbad. Detta kan vara lika enkelt som att fylla två skålar, en med varmt vatten och det andra med kallt. Lägg till några isbitar till den senare för att göra det extra kyligt. Ta dem på en handduk för att avlägsna fukten eller låt dem lufta torr.

2.

Massera lotion eller olja efter eget val i dina naglar och över naglarna. Detta kan värmas lite före handen i en liten skål, men var försiktig så att du inte övervärmer. Om du inte har någon lotion eller olja behändig, prova små mängder vaselin på nagelbandet.

3. Använd en orange pinne för att trycka naglarna försiktigt tillbaka. Detta kräver inte ett hårt tryck för att uppnå rätt resultat.

4.

Finger naglarna med en fin nagelfil, som alltid sträcker sig i en riktning. Undvik att såga rörelser.

Använda vilken rester av lotion eller olja som redan finns på nagelbandet och nageln, massera det vidare, vilket gör spiken själv glänsande och naglarna ser mjukt och väl omhändertagen. Lämna mikromanikyren så att naglarna ser ut som naturliga och friska, eller om du vill applicera polish, följ med nästa steg. Njut av din Micro Manicure!

Valfritt: För att applicera polish, ta en Q-tip och doppa den i en liten gnidningsalkohol eller polerad remover. Gnid den fuktiga änden över nageln bara, inte nagelbandet, för att avlägsna lotionen eller oljan. Nagellack sticker mycket bättre om nageln är lite uttorkad. Använd en klar överrock över poleringen för att skydda mot marker och repor.

Ett snabbt alternativ till en traditionell behandling, denna mikro manikyr kommer att lämna dina händer och naglar ser naturligt fantastiska.