Hur man håller sig uppdaterad med den senaste kvinnans mode

 

Var med i modevärldens kännedom

1.

Läs kvinnors tidningar för stiltips. Vogue är nummer ett som kommer att tänka, liksom Allure, Vanity Fair, Cosmopolitan, In Style och Marie Claire. Dessa tidningar kommer att innehålla artiklar som visar dig vilka stilar som styrde banorna denna säsong och vilka trender som kommer att bli populära under nästa. De kan också innehålla tips om hur man bär vissa stilar att smickra din kroppstyp och var du ska få designerkläder och deras billigare knock-offs.

2.

Börja märka kläderna i annonser, och inte bara de i verkliga modeannonser. Normalt kan du ignorera de senaste reklamfilmerna för reklamkampanjer eller skriva ut annonser, som kanske innehåller kändisar. Men oftast kommer stjärnorna eller modellerna i sådana annonser att ha modiga kläder. Även om de 'reklamar för mjölk, de behöver fortfarande ha på sig något som fångar människors ögon.

3.

Titta på TV-kanaler som Fashion TV (tillgänglig i n Europa, främst), som visar ingenting annat än landningsbanor och modebilder, liksom underhållningsstationer som E! eller Bravo. Med verkligheten visar där tjejer tävlar om att bli nästa Pussycat Doll eller visar att supermodeller Tyra Banks, Heidi Klum eller Janice Dickinson som ansvarar för att hitta nästa toppmodeller eller designers, finns inget annat än mode, mode och mer mode på din tv skärm.

4.

Fönsterbutik, och inte på platser som K-mart. Gå ner i livliga kommersiella gator som är kända för sina butiker - Oxford Street i London, Robertson Boulevard i Los Angeles och 'Garment District' i centrala Manhattan (mellan 34 och 42: e St, ungefär). Du behöver inte gå in i butikerna om du inte vill - du vill bara kunna se fönsterskärmarna för att få en uppfattning om vilka motiv som presenteras.

5.

Surfa webbplatser för populära modetidningar eller trendiga kvinnors klädaffärer, som Forever 21, Wet Seal, Macy's eller JC Penney. De innehåller bilder av de flesta kläder som erbjuds i deras butiker, och vissa låter dig sätta ihop en virtuell outfit utifrån din personliga stil.

6.

Läs mode eller stil sektioner av tidningar eller tidningswebbplatser. Du hittar recensioner om de senaste samlingarna från de populäraste designersna, recensionerna av banbaneshows, stiltips och mer.

Så du vill se ut som de mest populära kvinnliga Hollywood kändisar eller modemodeller. De verkar alltid ha kläder som smickrar till sina figurer och vet vad som är varmt och vad som inte är. Designers rusa till tyg dem, så de behöver inte göra mycket för att göra det. Men resten av oss måste försöka lite hårdare. Här är några tips om hur du håller dig uppdaterad med senaste kvinnans mode.