Hur man lockar klipp i hårförlängningar

 

1.

Se till att dina hårförlängningar är torra och kamma sedan försiktigt med dem med hjälp av en tandkam. Spraya med värmesäkerhetsspray på båda sidor. Klipp ut dina förlängningar i ditt hår. Om du också behöver kruma ditt naturliga hår, gör det innan du lägger till förlängningarna.

2.

Öppna ditt krusjärn och placera ändarna på förlängningen inuti. Stäng handtaget så att håret är säkert. Vrid curling iron kontinuerligt tills allt håret har rullats. Stanna strax innan krullningsjärnet når klippet så att det inte värmer upp och bränna hårbotten. Håll i fem sekunder och släpp ut krullen.

3.

Spruta den krökta förlängningen med en hållfast hårspray strax efter att krullen är släppt för att hålla formen. När krullen har svalnat, separera den försiktigt med fingrarna för att ge den lite rörelse och blanda den med ditt naturliga hår.

Tips och varningar

  • Platta strykjärn kan användas för att krulla hårförlängningar från början, från förlängningsroten och arbeta nedåt.
  • Varmvalsar kan användas för att krulla inlängningsförlängningar innan de placeras i håret genom att förpacka förlängning runt valsen och låt den sätta i fem minuter.
  • Inbyggnadsförlängningar kan tvättas och lindas runt skumrullar över natten för att torka för en värmelös krökningsteknik.
  • Expose Inlängningsförlängningar för värme endast när det behövs för att förlänga utseendet.
  • Lämna aldrig inläggsförlängningar nära en värmekälla obevakad.
  • Krulla inte syntetiska förlängningar eller de som är sammansatta av mindre än 100 procent människohår.
  • Hårförlängningar kan omedelbart lägga glamour i berömd stil i ditt hår. Hårförlängningar appliceras vanligtvis på det naturliga håret med limbindning eller vävning; Clip-in-extensions blir alltmer populära för sin mångsidighet och bekvämlighet, för att inte tala om deras lägre pris. Det finns två typer av clip-in-förlängningar: mänskligt hår och syntet. Det är viktigt att notera att endast mänskliga hårförlängningar kan formas med värme. Syntetiska förlängningar håller inte lock och kommer att skadas av värmestyling.