Hur man sätter i en krökt näsa ring

 

1.

Ta ut din ursprungliga piercing eller gå tillbaka till var du hade näsan genomborrad och fråga personen som gjorde det för att ta bort ringen. Om du gör det själv bör du sanera området innan du sätter in din nya krökta ring.

2.

Sterilisera den nya ringen i kokande vatten eller dra det i väteperoxid. Även om det är nytt, måste det steriliseras. Den person som sålde dig ringen eller den person som packade ringen kanske inte har bära handskar, och alla bakterier som de hade på huden kan överföras till kroppen.

3.

Stå framför en spegel och ta ett djupt andetag. Att sätta i en ny näsa ring kommer troligen att skada ganska mycket oavsett vad du gör, så du måste förbereda dig för vad som ska komma. Om du lägger en liten mängd dunklande gel på området kan det hjälpa lite, men du känner nog fortfarande lite smärta.

4.

Håll den krökta ringen i handen och vrid den något på sin sida så att den går in i näsan i en vinkel. Skjut ringen genom piercing i näsan och vrid den med handen så det glider lite lättare. Du kan behöva vrida den flera gånger för att den ska glida genom.

5.

Tryck ringen genom näsan och fortsätt vrid den något för att passa in i näsan. Tryck på ringen tills den vägrar att flytta längre. Du kan lägga en liten mängd antibiotikakräm eller lite mer väteperoxid i området för att förhindra smitta.

Tips och varningar

  • Se till att du Tvätta händerna noga innan du sätter in den nya näsan. Detta hjälper till att hindra dig från att fånga en infektion medan du byter smycken.
  • Var inte rädd för att fråga personen som pierced näsan för lite hjälp eller råd. Hon har mer erfarenhet av att lägga till och ta bort kropps smycken.
  • Det finns dussintals olika typer av näsa ringar och andra smycken som du kan använda i en näshörning. Ett av de mer populära alternativen är en krökt näsa ring, som inte är en ring utan ett krökt smycke som passar inuti näsan. Eftersom den har en krökt form och inte är helt platt eller rak, formar den bättre till formen på ditt ansikte. För att sätta i en krökt näsa ring måste du börja med att ta bort din ursprungliga piercing.