Hur man tar bort en näsa ben ringen

 

1.

Blötlägg en bomullskula i väteperoxid och tryck den mot piercingen. Om du har någon infektion i området kommer det att hjälpa till att lugna det samt sanera smycken i näsan.

2.

Skär en liten bit ur ringen genom att använda ett par trådklippare eller skärtänger. Det är bättre att få en vän att göra så att du inte slipper näsan eller ansiktet av misstag. Du behöver bara ett litet utrymme i ringen som är tillräckligt stor för att glida ut den från näsan. Om du har en boll eller smycken på näsan, kan du hoppa över det här steget.

3.

Ta bort den lilla dekorationen eller juvelen på näsan ringen, antingen genom att poppa ut den med ett par tänger eller avskruvning av det, beroende på nosringens stil.

4.

Dra ringen åt sidan något med tången för att skapa ett hål tillräckligt stor för att ringen ska slinka ut. Du borde be en vän att göra detta eftersom det kan vara svårt att se ringen självständigt.

5.

Vrid ringen något så att dess ände glider ut ur hål i näsan. När ringen är ute, bör den falla direkt. Placera en annan blöt bomullsboll på näsan och håll den mot din gamla piercing i flera minuter för att eliminera smitta orsakad av smycken eller verktyg.

Tips och varningar

  • Om du är tveksam till att ta bort näsbenringen själv eller fråga en vän att hjälpa, bör du ha den person som piercerade näsan ursprungligen tar bort den.
  • Rengör alltid alla verktyg du använder på eller nära ditt ansikte eller köpa nya verktyg innan du använder dem nära ditt ansikte. Detta hjälper till att förhindra eventuella infektioner orsakade av bakterier som kan komma in i din piercing.
  • En näshörning är ett ganska vanligt förfarande runt om i världen. Från Afrika vildmarker till USAs stadsgator kommer du sannolikt att komma in i någon med en nosring. Avlägsnandet av en av dessa ringar eller dubbar är ett enkelt förfarande, men du behöver några specifika verktyg och en vän som hjälper. Du kan till och med upptäcka att det tar längre tid att ta bort näsbenringen än vad som krävdes för att ha det genomborrat.