Hur man tillbehörar en Burberry Bikini

 

Tillbehör till en bikini

1.

Hitta flip-flops eller sandaler som kompletterar din bikini. Till exempel, om din bikini är det traditionella beige- och bruntrycket, bör ditt skor vara beige, svart eller brunt. Om kontrollmönstret är rosa ska ditt skor vara ljusrosa, vita eller klara.

2.

Välj en solhatt eller lock som passar din bikini. Det bästa valet skulle vara antingen en raffia hatt, som skulle matcha med någon färgdräkt, eller ett lock eller visir som motsvarar ditt bikinis färgschema. Detta är ett utmärkt sätt att accessorize en bikini.

3.

Välj en smickrande strandskydd. Det mest attraktiva valet skulle vara något enkelt och i en fast färg för att inte distrahera från din bikini. En sarong eller sari i vitt eller svart skulle smickra någon baddräkt.

4.

Få en strandtoto. En rymlig strandtoto är ett måste för alla nödvändiga strandartiklar som solblock, tidskrifter etc. Totoen ska vara enkel men elegant. Det ska också vara i samma övergripande färgschema som din baddräkt.

5. Dra ditt hår tillbaka i en snygg hästsvans med hårbindning. Alternativt kan du stile ditt hår med antingen ett rutigt huvudband eller ett massivt huvudband som kompletterar din baddräkt.

Tips och varningar

  • Du kan Ytterligare accessorize en bikini med några känsliga och enkla smycken som guldarmband eller örhängen.
  • En bikini är väldigt viktigt för en tjej att ha under sommaren, och accessorizing kommer att göra dig den sötaste tjejen på stranden eller poolen. Läs vidare för att få reda på hur man accessorize en bikini.