Meddelande Idéer att gravera i en ring

  Gravering smycken är ett utmärkt sätt att personifiera det, vilket gör det så mycket mer viktigt för den som bär den. Detta gäller speciellt för ringar, som ofta håller någon form av djupgående betydelse, vare sig det är en löfte ring eller ett bröllop band. Det finns många typer av meddelanden som du kan ha skrivit på en ring för att säkerställa att personen som bär den alltid kommer ihåg vad den står för och var den kom ifrån.

Personliga meddelanden

Anmäl personliga meddelanden på din ring som har personliga vilket betyder både dig och den person du ger ringen på. Det här kan vara något så enkelt som ett speciellt ordspråk mellan er två eller ett mer komplext budskap som en beskrivning av dina känslor för den andra personen. Försök hålla meddelandet ganska kort eftersom du skriver in det på ett smycke, men försök att göra det så meningsfullt som möjligt.

Berömda citat

Ett känt citat är också det perfekta meddelandet att skriva in på en bit av smycken. Leta efter något mer romantiskt i naturen, eftersom du sannolikt köper ringen som en form av romantiskt uttryck. För att hitta det perfekta citatet för din inskription kan du läsa en bok med kärleksdiktar. Du kan också undersöka kända citat online och dra ett utdrag som står upp för dig från en längre citat.

Korta meddelanden

Istället för ett långt meddelande kan du istället välja att få ditt meddelande att bestå av bara några ord . Inskriptionsidéer av denna typ inkluderar att du ansluter dina namn på ringen eller ett ord eller en fras som har en särskild betydelse för er båda. Denna typ av smycken meddelande är bäst eftersom det är kort och har personlig betydelse för både den person som ger ringen såväl som den som tar emot den.