Så här applicerar du eyeliner på små ögon

 

1.

Rensa ditt ansikte. Uppföljning genom att använda din favorit toner. Avsluta genom att applicera fuktkräm i ansiktet.

2. När din fuktighetskräm absorberas tillräckligt, applicera din foundation. Följ upp med concealer på de områden som behöver lite extra hjälp. Sätt din smink med ansiktspulver.

3.

Välj två färger med ögonskugga. Jag är viktig att göra tvätt över hela ögonlocket och att även konturera ditt öga. Applicera tvätten på dina ögonlock. Applicera den mörkare färgen i vecket. Detta öppnar ögonen och får dem att visas större.

4.

Skärpa din eyeliner. En matt penna kommer att göra foderet svårare och kommer också att skapa en oönskad tjockare linje. Om penna är för skarp kan du dölja den genom att trycka den mot en hård yta

5.

Placera försiktigt ditt övre ögonlocket. Stanna så nära linjen som möjligt för att förhindra att ögonlocket ser för tjockt ut. dina ögon-- men i stället för att föra hela området, gör bara den yttre halvan.

6.

Om din eyeliner är för tjock på toppen, använd smutsborsten för att mjuka det Och smutta alltid på eyelineret på ditt nedre lock. Spola fodret mot ögat mitt. Detta kommer att skapa en mörkare färg på utsidan av ditt öga och en mjuk smutsig färg mot insidan.

7 .

Om du inte uppfyller d med hur dina ögon ser ut, kan du använda vit eyeliner för att öppna ögonen. Lina insidan av din vattenlinje. Detta kommer att lysa upp ditt ögonområde, vilket ger illusionen att ditt öga är större än det är. Uppföljning med en mascararock.

Tips och varningar

  • Använd en blandningsborste för att blanda de två ögonskuggorna ihop. Du vill att konturerna ska vara definitiva men inte för hårda.
  • Dugg alltid din vita eyeliner genom att trycka den mot en hård yta. Detta kommer att minska risken för irritation.
  • Eyeliner används för att definiera dina ögon och få dem att sticka ut. Personer med stora ögon brukar inte ha något problem att tillämpa det. Oavsett hur tungt eller lätt de sätter på eyeliner, definierar det alltid och accentuerar. Om du har mindre ögon står du dock inför särskilda utmaningar. För mycket eyeliner (eller inte tillräckligt) kan dina ögon se mindre ut än de faktiskt är. Om du har små ögon och vill ha eyeliner till sin bästa effekt, finns det vissa metoder för applicering du ska följa.