Så här applicerar du ögonskugga för att öka ögonen

 

1.

Applicera en medelfärg, som brun, till ögat locket. Applicera bara skuggan upp till vecket i locket och ner till din lash line. Applicera skuggan lätt på din nedre lash line.

2.

Använd en ljus, skimrande skugga längs ditt panna ben. Var särskilt uppmärksam på området under din pannabåg.

3.

Sopa en mörkare nyans av din basfärg, till exempel mörkbrun, längs din snedstreck över och under. Gör linjen en liten bit bredare från det yttre hörnet av ditt öga till kanten av din iris. Du kan använda ett mörkt liner eller en mörk skugga för att göra detta.

4. Applicera vit eller mycket ljus, skimrande skugga eller penna i ögonets inre hörn. Börja i det inre hörnet och rita upp till var dina fransar börjar både på övre och nedre franslinjen.

5.

Krulla dina fransar med en ögonfranskräm. Använd inte för mycket tryck eller du kan bryta eller skada dina fransar. Applicera mörk mascara på dina övre och nedre fransar. Applicera mascara på hela längden på dina fransar på ögonets övre, yttre hörn. dina ögonfransar, applicera bara mascara lite över hälften av dina ögonfransar.

Tips och varningar

  • Var inte rädd för ljusa färger eller en lite skimmer, oavsett din ålder eller stil. Kom bara ihåg att prova saker i måttlig riktning.
  • Sminkprovprover är perfekta för att prova nya nyanser utan att slösa bort pengar.
  • Om du inte är säker på vilka färger som kommer att komplettera dig, tänk på det På så sätt: Tänk på havsfärger, för att ha en mörk hud. Tänk på solnedgångens färger. Om din hud har gula undertoner, tänk på djungelfärger.
  • Om du har kontaktlinser, applicera smink innan du sätter in din kontaktar. Se även efter smink som är oftalmologistestad.
  • Ögon smink är en mycket viktig del av din dagliga smink. Hur du applicerar ögonmakeup kan förändra hela ditt ansikte, balans och accentuering av dina funktioner, och till och med göra att du blir äldre eller yngre. Om du har små eller nära ögon ögon, kan dessa ögonskuggans applikationsmetoder också bidra till att öka och öppna ögonen.