Så här hittar du badkläder för DD Cup

 

1.

Logga in på Internet och sök efter 'DD badkläder'. Du hittar dussintals webbplatser som hjälper till att söka efter koppstorlekar på D eller högre.

2.

Ring i Figleaves katalog. Figleaves har unika storlekar för alla badkläder. Den har också en webbplats, figleaves.com.

3.

Beställ en Lands End-katalog eller logga in på landsend.com. Detta företag har badkläder i olika koppstorlekar inklusive DD. Du kan använda en virtuell modell som kan hjälpa dig att hitta rätt passform för din kropp.

4.

Titta på dina gula sidor för badbyxbutiker. Ring varje butik upptagen och fråga om de bär DD-kopp baddräkter. Spara en resa innan du besöker butiken genom att ringa i förväg.

Tips och varningar

  • Se till att du beställer från en webbplats eller katalog som tar emot avkastning lätt. Eftersom du inte kan prova på din kostym innan du köper den, kommer en enkel returpolitik att gynna dem som inte vill gå till en traditionell baddräktbutik.
  • Om du håller på att köpa en baddräkt och oroar dig, kan du inte hitta en koppstorlek som passar dina DD-koppar. Det finns några nya butiker som har egna baddräkter som passar dina behov. Stora bröstkorgar kan sköt baddräkter för att passa alla sina behov.