Hackiga Razored frisyrer

  En hackig razorerade frisyr är ett dramatiskt och friskt utseende som ofta hör samman med goth, punk och emo influenser. Razor skärningar kräver slashing bort delar av håret med en skarp rakblad. Hackigt utseende kräver att man skär stora delar av håret i olika längder för att skapa grova och ojämna linjer. Den hackiga razorerade stilen fungerar bra med rak till vågigt hår, men får lockigt hår att bli frizz och ser rattigt ut.

Razor Bob

En rakhyvelbob haircut ser ut som en axellängdskop som sitter i en träskrotare. En blandning av hakiga och luddiga lager bryter upp de släta linjerna i bobben för att skapa ett skarpt och ungdomligt utseende. Stilen består av en rundad axellängdskärning med håret i ryggen något längre än håret i framsidan. Vinklade rakhyvlar längs de nedre och övre skikten av håret bildar en skarp kontur. Jagged bangs, skuren i en vinkel från vänster till höger, komplettera den kaotiska naturen av utseendet.Du kan utforma en rakhyvelbob haircut på flera olika sätt. Spik upp de korta skikten runt toppen av huvudet med gel och accentuera tipsen på de längre skikten med hårspray för att öka den dramatiska skillnaden mellan varje vinklat snitt. Du kan också lämna ditt hår platt med spetsen av varje lager som är krökt utåt och din knuff över ett öga för att ge stilen en flörtig beröring.

Reverse Mullet

En omvänd mullet kan låta som en dålig hårklipp har gått någonsin sämre , men görs ordentligt, är det ett kantigt utseende med en känsla av sensualitet. Stilen består av stora delar av rakhyvlar som klipps nära huvudet för att skapa ett grovt beskärtat utseende. Låsningarna längs huvudets sidor, speciellt runt ansikte, faller till axlarna i klumpiga lager. Konkava, vinklade eller sidobeväpnade pärlor passar bra med stilen.


Styling av de olika hökiga skikten av en omvänd mullet kräver starka lyft- och hållprodukter, till exempel gel- och hårspray. Gel gelad längs spetsarna på varje lagerkluster runt ditt ansikte ger de klara sektionerna ett skarpt och spetsigt utseende. Gelen slätad längs de korta skikten runt huvudet spikar håret ut för att skapa en kontrasterande ram runt långkanten. En lätt hårspray hjälper k eep den dramatiska stilen på plats hela dagen.

Lång och kort

Hackiga rakblad skärningar fungerar bra för extrema utseende, särskilt en blandad lång och kort stil. Den blandade stilen kräver att håret skärs från kronan till mitten av örat på haklängden och håret från mellanörat till nacken vid bakre längd för att skapa en dubbel frisyr. Stumpa och vinklade rakhyvelklipp ger en skrynklig silhuett till lagren för ett grovt utseende. Korta, hakiga knoppar hjälper till att rama ditt ansikte och komplettera de olika lagren. Styling av den blandade rakhyvlarna består av att skilja och accentuera de grusiga lagren. Root lifter runt kronan och bangs lägger volymen till det korta lagret. Gel på spetsarna av varje kort och långt lager accentuerar snittets skrotiga linjer. Utjämning av smällen platt och på ena sidan med hårspray lägger en snygg touch till utseendet. Spikning av smällen och sidan med hårspray lägger till en Edgy touch till utseendet.