Hur man använder keramiska varmvalsar

 

1.

Tvätta och sätt håret som vanligt. Handduk torrt hår för att avlägsna överskott av fukt. Håret ska vara ca 50 procent torrt. Placera de keramiska varmvalsarna att värmas upp.

2.

Applicera en handfull mousse på ditt våta hår och kamma igenom för att belägga varje sträng. Avsnitt håret med hårspännen för att underlätta stilen.

3.

Ta en tums bred hårsträng och försiktigt vinda den runt den keramiska hetrullen. Börja linda upp från hårets tips och flytta mot rötterna. Säkra den heta valsen med grepp som den medföljer. För extra stöd, säkra med bobby stiften. Fortsätt tills allt håret är upprullat med de keramiska varmvalsarna.

4.

Låt de varma rullarna stå i ditt hår tills de har svalnat. För lösare vågor, ta bort de keramiska varmvalsarna innan de har kylts helt.

5. Använd dina fingrar för att kamma ut krullarna. Applicera ett skikt hårspray för att hålla krullarna intakta.

Tips och varningar

  • Torka inte eller kamma håret efter att du har tagit bort heta rullarna ; detta kommer att förstöra krullarna.
  • Keramiska varmvalsar kan ge dig vackra, snygga vågor och lockar med minimal skada på ditt hår. Keramiska varmvalsar är i allmänhet mycket mer förlåtande för bräckliga hårsträngar än metalliska varmvalsar som brinner och försvagar håraxeln. Till skillnad från metall ger keramik jämn värmefördelning i hela valsen för att förhindra att ett område blir för varmt. Keramiska varmvalsar eliminerar också frizz, vilket gör krullarna glänsande.