Hur man är en fashionista som Carrie Bradshaw

 

Hur man är en fashionista som Carrie Bradshaw

1.

Fråga dig själv följande frågor: Hur vill jag bli uppfattad? Vilken typ av kläder känner jag mig mest bekväma? Vad är min favorit säsong?

2.

När du har granskat svaren, ta reda på vilken typ av fashionista som är sant mot vem du är. Är du rock? Romantisk? Klassisk? Trendig? Eller belyser du varje? Precis som Carrie, din stil ska vara distinkt men ändå lämplig för var du än befinner dig eller vad du än gör.

3.

Grav nu huvudet i modetidningar. Finns det en särskild stil du graviterar? Till exempel brukar jag älska saker med lacy. Kapitalisera på denna gravitation och snart när någon annan ser något, säg i spets, kommer de att tänka på dig. Det är tanken. Jag är säker som en 'Sex and the City' -fläkt när du ser ett klädsel med en blomma, tänker du på Carrie Bradshaw.

4.

Du har det här långt, nu om du inte redan har tänkt ut det här, ta reda på vad din mest smickrande färgpalett är. Försök att stanna kvar i färgpaletten, men var inte rädd för att gå utanför den. Att veta vad som fungerar på dig och vad som inte är nyckeln till att vara en fashionista.

5.

Slutligen, shoppa! Prova allt innan du köper det. När du har fått hem hemma, försök igen för att säkerställa att belysningen inte fouled dig i affären. Om det fortfarande fungerar, radera din garderob och bestäm vad andra delar kommer att gå bra med dina nya kläder.

Tips och varningar

  • Om du tror att du är en fashionista, kommer andra också.
  • Om du är en 'Sex and the City' fan, är du mer än troligt en fan av mode också. Carrie Bradshaw är fashionista av alla fashionistas och om du vill ha sin stil eller inte, måste du hitta din inre Carrie Bradshaw.