Hur man bär blå ögonskugga för ett vinterparti

 

1.

Applicera fundament på både övre och nedre locket för att jämna ut hudton i ögonområdet. Blanda en ögonkonstruktion primer över slutna lock för slitstark smink. Sopa en vaniljögonskugga från snäpplinjen till pannabenet för att skapa en bas som hjälper färgen att dyka upp på huden.

2.

Hitta en mycket pigmenterad pärlblå ögonskugga i en djup ton att bära från lash line till något över vecket. Stippla färgen på med en ögonskuggborste med ett platt huvud för en ogenomskinlig applikation. Du får använda produkten våt för en ännu mer fantastisk och levande effekt. Så snart färgen torkar, fjäder kantar lite utåt med en ögonskugga blandning borste. Använd en eyelinerborste för att smita på samma ögonskugga på lägre linjer.

3.

Skapa ett kattögon med en svart flytande eyeliner vinklad ut på kanterna ovanför övre linjeledningarna. På toppen av den svarta linjen, stroke på en klar flytande glitter eyeliner i silver. Undvik att se klibbigt genom att plocka en med mycket fina glitterpartiklar.

Få den vinterliga känslan med en ljus, skimrande silverblå ögonskugga på panna och på innerbenet och yttre hörn av ögonen. Var noga med att använda blandningsborsten för att mjuka kanterna för en jämn, linjär applikation.

5.

Curl eyelashes. Kör en förtjockande mascara i svarta svarta genom toppfransar. Ta bort några klumpar med spetsen på din mascara troll. Förhindra att lägre ögonfransar ser ut nakna genom att röra mascara-stiftet vertikalt mot varje binda.

Tips och varningar

  • Om inget vanligt sminkföretag erbjuder den typ av blå du letar efter, försök ett mineral smink varumärke. Dessa företag brukar ha ett brett utbud av multifunktionella mineralfärgämnen i pulserande juveltoner som inte lätt kan hittas i en konventionell kosmetisk linje.
  • Koppla den här looken med bleka eller mjuka kinder och läppar för att ge ögonen full effekt.
  • / li> Om det finns en viss semesterfest - av de många som du kommer att delta i vinter - där du vill sticka ut och få mer uppmärksamhet än vanligt, är du utan tvekan letar efter en smink som passar räkningen. Här är en som kan vara vad du letar efter; oavsett om du bär regelbunden blå ögonskugga eller inte, leder dessa tips till ögon som gnistrar i säsongens anda. Gör blå ögonmakeup mer lämplig för de kallare månaderna genom att ha en nyans med djup för att efterlikna den mörkare himlen denna årstid. Med ett streck av silver kastat in, har du fått dig en stavning för att blända.