Hur man beställer anpassade jeans

 

1.

Välj en anpassad jeansdesignwebbplats, till exempel Me Jeans. Vissa jeanwebbplatser ger dig fler stilar och storlekar än andra.

2.

Välj en stil med passform för jeans, till exempel smal, avslappnad eller klassisk. Vissa webbplatser erbjuder också ytterligare stilar som snickare stil, frakt eller capri jeans.

3.

Välj en stil med benöppning för jeans, t.ex. rak, startskärning, avsmalnande eller flare.

4.

Välj en jeansfärg för jeans. De flesta anpassade jeanswebbsidor erbjuder en mängd olika nyanser av blått och tvättar som sträcker sig från helt nya, ser ut att bli mycket bleka. Vissa webbplatser erbjuder också andra färger förutom blå jeans.

5.

Bestäm om du vill ha låga eller midja jeans. På vissa webbplatser kan du också anpassa midjebandets bredd och antalet bälteslyckor, och hur mycket under midjan är midjan jeans.

6.

Välj om du vill Jeansens framsida till zip, knapp eller spets uppåt. På vissa webbplatser kan du även välja blixtlåsens färg.

7.

Välj en färg för sömmen, om den är tillgänglig. Du kanske vill välja standardbrunt sömmar eller din favoritfärg.

8.

Välj antal fickor du vill ha på framsidan och baksidan av jeans. Du kan också ha val om formen på fickorna, och om du vill ha en liten myntficka i ena fickan i jeans.

9.

Välj färg på knappar och nitar, och eventuella tillval som du vill ha, såsom bräda kanter, manschetter på botten av jeans, slits på sidorna av anklarna eller fläckskydd. Var noga med att ta reda på om valfria funktioner kostar extra.

10.

Mät dig själv, följ riktlinjerna på den anpassade jeanswebbsidan. Ta dina mått på bara dina underkläder, inte ett nuvarande par jeans. Se till att mäta så noggrant som möjligt. Mättejpen ska vara snygg, men bekväm runt de största delarna av midjan och höfterna.

11.

Granska jeansstil och mätval och komplettera beställningsprocessen.

Tips och varningar

  • Eftersom de flesta anpassade jeans inte kan returneras, var noga med att dubbelkontrollera dina mått innan du beställer.
  • Anpassade jeans kan vara särskilt användbara om du inte passar standardstorlekar eller om du faller mellan storlekar. Till exempel, om dina höfter har en annan storlek än din midja, kan anpassade jeans matcha båda mätningarna så att midjan vunnit inte är för lös. Det finns ett antal webbplatser som erbjuder anpassade jeans. Innan du väljer en webbplats eller beställer, ta reda på kostnaden för jeans, frakt och moms. Kontrollera även retur- eller korrigeringspolicyen om dina jeans inte är gjorda korrekt. Om du mäter noggrant ska dina anpassade jeans vara en perfekt passform. Läs vidare för att lära dig hur du beställer anpassade jeans.