Hur man hittar snygga kläder i London

 

1.

Gå till Camden Town. Ligger i norra London är Camden Town en av de trendigaste och mest fashion-forward sektionerna i staden, och resten av Förenade kungariket för den delen. Full av öppna marknader och hippa, spännande butiker, det här är platsen att vara om du vill hitta billigt och innovativt mode.

2.

Ta en promenad på Portobello Road . Ta Hammersmith och City Underground och gå av vid Ladbroke Grove, som leder dig till Londons berömda och höna Portobello Road. Portobello Road, som liknar Camden, är full av ljusa friluftsmarknader och fantastiska, unika butiker. Som Camden är Portobello Road ett bra ställe att hitta couture till bra priser.

3.

Stanna vid High Street Kensington. High Street Kensington är en av Londons mest trafikerade och mest livliga shoppingdistriktet. Gatan har allt från Top Shop till Monsoon och alla andra populära modekedjor däremellan. High Street priserna är rimliga, och mode är utmärkt. Gör High Street Kensington till en av dina första stopp när du letar efter kvalitetsstil i London.

4.

Besök Oxford Street. Oxford Street (och omgivande områden som Bond Street) är full av fantastiska butiker. Den har allt från Selfridges till Liberty Department Store till Muji och mer; Oxford Street är ett shoppers paradis. Var uppmärksam på den hektiska vardagen, det här området är populärt av en anledning.

Tips och varningar

  • London
  • London kan vara vansinnigt dyrt, särskilt när det gäller klädköp. Handla med gottfinnande.
  • li> London, tillsammans med New York, Paris, Tokyo, Los Angeles och Milano, är en av världens främsta mode städer. Det är inte svårt att hitta snygga och spännande kläder, oavsett om din budget är ojämn eller oändlig. Här är några ställen att hitta för att hitta några av de bästa och mest eleganta kläderna i hela London.