Hur man klär sig på ett sommardagbröllop

 

1.

Ha en enkel klänning. Torka inte med komplicerade band, glänsande tyger, rufsar eller andra typer av prydnad. Håll dig till en grundläggande mantel eller glidklänning i ett andningsbart tyg som håller dig lugnt. Försök att undvika tyg som rynker, binder eller håller dig fast. < /p>

2.

Gå ljusa .Dagsbröllop ger dig möjlighet att bära ett roligt tryck eller en ljus sommarfärg. Glöm den lilla svarta klänningen och undvik vit. Välj istället något flatterande och säsongsbetonade.

3.

Klä konservativt. Även om sommardagsbröllop är mer vardagliga än kvällsaffärer, är det inte en inbjudan att visa bhband, extrem klyvning, övre lår eller Din klänning ska inte vara extrem. Ta ett lock, till exempel en sjal eller en lätt tröja, om ceremonin är inne i en kyrka.

Ta med en hatt Om mottagningen eller ceremonin är ute, vill du ha på sig en hatt som skyddar ditt ansikte från solen.

5.

Använd lämpliga skor. Dagsbröllop är inte platsen för sex tums stilettos. Stick till platta eller kattungehåriga sandaler, öppna slit och i neutrala färger. Du kanske vill gå lite mer avslappnad om bröllopet är på en park eller en strand.

6.

Håll ditt hår upp. Håll dig cool under utomhusbröllop genom att hålla håret ur nacken. Använd fina barrettar eller clips för att tämja avskyvärda wisps.

7.

Håll sminken enkel. Tänk rent och neutralt. Dagtid är inte tiden för rökiga ögon. Använd ren blush, läppglans och ljusa ögonskugga färger. Hoppa över eyeliner och gör en dubbel kappa mascara. Använd en skimrande bronzer på axlar och bröst.

Sommar är en tid för bröllop. Utan tvekan har du fått minst en inbjudan till ett sommarbröllop. Dagbröllop är mer vardagliga än kvällsbröllop men det är viktigt att inte klä upp eller ner för mycket. Sedan dagen kan bröllop hållas i olika inställningar, inklusive ute, se till att du ser elegant ut, men lyckas hålla sig cool, oavsett var den hålls.