Hur man köper butik i nyc

 

Ser dyra ut, spenderar lite

1.

Rundra ner Canal Street och du hittar hundratals affärer, bord och vagnar, alla ivriga att sälja dig de senaste trenderna på ett bra pris. De flesta av dem tar bara pengar, men dessa gatuförsäljare har massor av coola tillbehör, inklusive halsband, halsdukar, armband och väskor. Dra nytta av de här fina fantasierna av den fina jägaren.

2.

Nästa stopp är Broadway och Houston, där, medan det kan finnas Prada, där är också platser för nästan vilken rabattmodellbutik du kan tänka dig. Försök med H u0026 M eller Zara för högkvalitativa karriärkläder till ett bra pris. För roliga tillbehör och trendartiklar av mindre kvalitet men mindre pengar finns det också en Forever 21 i närhet.

3.

Om varumärkeskläder är vad du letar efter, prova en av rabattvaruhusen mellan 6th Avenue. TJ Maxx (18th St) och Filene s Basement (14th St) erbjuder snygga mode till rimliga priser, och Old Navy (18th St) erbjuder samma högkvalitativa erbjudanden som du hittar i ditt lokala köpcentrum, men med större val.

4.

Om du väljer att gå på tappning, finns det ingen brist på möjligheter i New York City. Det finns praktiskt taget en vinbutik på varje kvarter, men det finns några som är billigare och mer autentiska än andra. Toppplockar: Rags-A-Go-Go, 14th u0026 amp; 7thCheap Jack 's Vintage Clothing, 31st u0026 5th.

Sändningsbutiker tenderar att vara lite dyrare, men du betalar för kvalitet (och ofta avancerade designer etiketter ). Du kan också ta med dig egna kläder för att sälja och kanske tjäna lite pengar för att betala kostnaden. Toppicks: Cockpit USA, Inc, 39th u0026 5thFisch för Hip, 18th u0026 7th

< p> 6.

Om du har lite mer pengar att spara, slå upp den fableda provförsäljningen, som erbjuder otroliga rabatter från de ursprungliga priserna på designerprodukter, direkt från källan. Ta reda på dessa på nysale.com.

Tips och varningar

  • När du köper begagnade kläder, inspektera varje bit noga för tårar, fläckar eller trasig hårdvara .
  • Oavsett om du är en turist eller nyligen flyttat, är det här din guide att se snygg ut med tillräckligt med pengar kvar för att ha råd med nödvändigheterna.