Hur man tar hand om en Juicy Couture handväska

 

1.

Håll handtvätt i din väska. Detta enkla steg kommer att förhindra att mycket smuts och smuts kommer på din väska. Genom att lägga en handavfettningsmedel i händerna så ofta, förhindrar du överföring av smuts och smuts på din väska. Se till att du håller handrensaren på en lättillgänglig plats.

2.

Borsta din handväska så ofta. Om din väska är gjord av mocka eller velour, använd en mjuk borste eller en specialpungborste på den. Detta kommer att hjälpa till att förhindra att fläckar ställs in. Ofta kommer fläckar att borsta direkt ur dessa tyger.

3.

Få fläckar ut som du ser dem. Se till att du får en fläck ur din väska så snart du ser den. Detta enkla steg kommer att förhindra att fläckar sätter in och permanent förstör din väska. Köp en tygrengörare på din lokala handväska och använd det regelbundet för att rengöra din väska.

4. Använd en läderbalsam på läderväskor. Om din handväska är av läder är det viktigt att hålla läderkonditionen. Konditionering din väska kommer att göra din väska längre och det kommer att hålla det ser helt nytt ut. Om detta steg försummas kan läderet torka över tiden.

5.

Betala lika noggrant på insidan av väskan som du gör på utsidan. Många individer tenderar att fokusera på hur utsidan av deras väska ser ut medan de försummar insidan av deras väska. Ofta lämnar detta en handväska som ser ren ut på utsidan och grimy på insidan.

6.

Låt aldrig din handväska blötläggas. Om du ska städa din handväska, kom ihåg att det är en tvåstegsprocess. Tvätta din väska och torka din väska. Låt aldrig din handväska blötläggas under en längre tid. Detta kommer att förstöra tyget och eventuellt resultera i vattenfläckar på insidan och utsidan av väskan. Kom ihåg att om du tar hand om din Juicy Couture handväska, kommer det att ta ett tag.

Tips och varningar

  • Håll handtvätten lättillgänglig område. Om det inte är lättillgängligt kan du inte använda den lika mycket.
  • Låt aldrig din handväska blötläggas. Kom ihåg att om du behöver få en fläck ut tvätta och skölj upprepade gånger.
  • Att köpa en dyr Juicy Couture handväska är stor sak för nästan alla. Om du inte tar hand om din Juicy Couture handväska kan resultaten dock vara förödande. Färgat tyg, vattenfläckar och torkat läder kan förstöra din handväska. Det är viktigt att ta rätt steg för att ta hand om din Juicy Couture handväska.