Hur man tjänar pengar i mode design

 

1.

Undersök trender och mode från hela världen. Ta bort kläderna för att se hur det är gjort. Spåra konturerna och mönstren och försök att återskapa utseendet. Ändra sedan utseendet och försök att förbättra dem.

2.

Ta designkurser, som erbjuds på gemenskapskollegor, handels- och yrkesskolor. Lär dig att rita, konstruera och till och med sy. Att kunna göra alla aspekter av modeprocessen hjälper dig under hela din karriär.

3.

Börja med att designa och göra kläder, tillbehör och andra saker. Skapa en webbplats för att visa upp dina designer och sälja dina föremål. Du kan sälja enstaka föremål, göra på -Demand-bitar eller mönster och kompletta linjer. Dessa kan även säljas på webbplatser som eBay och andra auktionswebbplatser.

Tala med lokala butiksägare om att sälja dina varor i deras butiker genom ett sändningsavtal. Eller om du har ekonomiskt stöd, öppna din egen butik. Du kan också designa dessa objekt och anställa andra människor för att göra dem och sedan sälja dem, för att återta din investering också som en vinst.

5.

Fortsätt att designa och skapa. När du börjar följa, börjar du bli märkt och så småningom kallas för att designa för en annan designer eller skapa något för en välkänd individ. Om du råkar känna några välkända personer, ta dina kläder på dem. Om en reporter frågar vad de har på sig, har du omedelbar publicitet. Lycka till! Lycka till!

Tips och varningar

  • Experiment och prova en massa olika saker men välj sedan en nisch för att skapa dig själv.
  • Gör några av dina mönster själv
  • Drömmer om att bli modedesigner? Många människor gör men tror inte att de någonsin kan, för att de brukar tycka att det är en modedesigner du måste ha en show i Paris eller en catwalk i New York. Men det är inte sant. Det finns tusentals modedesigners som kanske inte är mycket kända men är glada att designa och älska vad de gör.