Hur man väljer Nail Art Designs

 

1.

Ta en titt på dina naglar. Om dina naglar är korta är du begränsad i ditt urval av nagelkonstruktioner. Du kanske vill överväga att få akrylnaglar.

2.

Bestäm vilken teknik för nagelkonstruktioner som fungerar med din budget. Du kan göra nagelkonstruktioner hemma (se mina sätt att göra nagelkonstruktioner). Eller gå till en salong för att få dina nagelkonstruktioner gjorda med airbrushing, handmålning eller andra tekniker. Airbrush-maskiner är tillgängliga för hemmabruk för cirka $200 (se resurser).

3.

Om du vill ha en klassisk nagelkonstruktion, är den franska manikyren alltid snygg och stilfull.

4.

Du kanske vill välja en design som speglar ditt humör för dagen. Känner du glitzy? Välj nagelkonstruktioner med glitter, rhinestones, dekaler, folier, spetsar, metallics eller till och med nagelpiercing.

5.

Överväg att matcha dina nagelkonstruktioner till ett mönster du gillar; det vill säga zebra ränder, en tapeter etc. eller vad du har på dig.

6.

För semestern kan du välja mönster som blandar med säsongen.
Vad kunde Var mer festlig än att dekorera julgran med poinsetta och glitter nagelkonst? Varför inte några söta röda hjärtan och bågar till Alla hjärtans dag.

7.

Graduating? Kommer du till ett speciellt fotbollsmatch och vill stödja ditt lag? Använd färger, siffror och ord på dina fingertoppar för att visa din ande. Åker på semester? Små nagelkonstruktioner för att visa din destination är roliga och söta.

8.

Du kan matcha dina tår till dina naglar. Håll tårna enkla eller gå i en helt annan riktning.

Oavsett nagelkonstruktioner du väljer väljer du bara att behandla dina naglar som juveler, inte verktyg för att skydda och njuta av nageln

Tips och varningar

  • Kolla in www.christiesnails.com för tips, idéer och foton.
  • Du kan även köpa en nagelluftsborstemaskin för hemanvändning för omkring 100- $200.
  • Akrylnaglar kan vara svåra på naturliga naglar. Det finns många mönster du kan göra på naturliga naglar också.
  • Klar att välja nagelkonstruktioner? Här är några tips för att göra urvalsprocessen enklare.