Hur man vet Top 5 Makeup Måste Haves för din handväska

 

1.

Du måste packa ett kompakt pressat pulver i din väska för att hjälpa dig att komma igenom din dag. Kompakten behöver ha en spegel i den. Du kommer att kunna använda ditt pressade pulver kompakt för att minska glansen som kommer att dyka upp i ansiktet under dagen. Spegeln kommer att vara en livräddare så att du kommer att kunna kontrollera resten av din smink, oavsett var du är.

2.

Alla sminkväskor i plånböcker måste ha en rör av creme concealer i dem. Cream Concealer är en multi-tasker av smink. Du kan använda creme concealer för att täcka upp eventuella fläckar som kan uppstå under dagen. Om du går ut efter jobbet, hjälper Cream Concealer dig att göra din smink look uppdaterad.

3.

Sminkväskan i din väska behöver ett rör av mascara i den. När det gäller att uppfriska din ögonmakeup under din dag, behöver du bara ett par swipes av mascara för att dra ditt utseende tillsammans.

4.

Håll ett rör av läppstift i din väska hela tiden. Detta borde vara läppstiftet som du har på dig för dagen. Detta kommer att vara den del av din smink i din väska som du behöver byta varje dag.

5.

En av de viktigaste delarna av din smink i din handväska är ditt rör av läppglans. Denna smink som är nödvändig kan få dig att se ut som att du spenderade timmen och gör dig redo för din dag. En snabb svepning av läppglans kan dra ihop alla utseende som du kan försöka dra av.

6.

Placera alla dessa måste ha sminkbitar i en liten sminkväska som passar in i din väska. Dessa måste ha smink objekt passar in i någon medelstora handväska. Om du bär en super liten handväska placera du sedan två och en i din väska och njut av din dag.

När det gäller smink, finns det många olika saker som du kan använda för dig när som helst. Om du väljer att bära alla sminkobjekt i din väska har du inget utrymme för ditt Id eller något annat för den delen. Det är här sminket väsentliga för din väska kommer in. Dessa är de 5 bästa smink objekten du måste ha i din väska för att göra det genom din dag.