Hur naturligt lätta huden snabbt

 

1.

Exfoliera din hud en gång i veckan. Exfoliating kan hjälpa dig att lätta din hud genom att ta bort döda hudceller och smuts som vanlig tvätt inte uppnår. En snabb och enkel exfolierande pasta kan göras genom att kombinera två matskedar både havregryn och brunt socker med en kvart kopp mjölk.

Öka skräp av din exfoliering genom att lägga till en tesked grovt havsalt till pastan.

2.

Applicera citronsaft i ansiktet och torka. Använd bara tillräckligt med citronsaft för att helt fuktar ditt ansikte, eller du kan använda detta som en fläckbehandling för att lätta upp mörka fläckar. Eftersom citronsaft är så sur är det en effektiv naturlig metod för att hjälpa till att lätta på huden och hjälper också att kontrollera utbrott hos dem som är akne benägen.

Applicera citronsaft så ofta som varannan dag. Det är dock bäst att börja med en applikation i veckan så att huden kan justeras.

3.

Applicera ett tunt lager av lakritsxtrakt två gånger om dagen. Licoricextraktet fungerar som en naturlig hudfärgare och kan hittas mest groce ry butiker.

Många människor och kulturer över hela världen ser rättvis hud så vacker ut. Medan många produkter finns för att hjälpa dig att uppnå detta utseende kan vissa vitare produkter vara mycket skadliga för din hud. Om du vill ha lättare hud eller behöver bli av med mörka fläckar men inte vill utsätta huden för hårda kemikalier finns det naturliga alternativ.