Så att Spot en falsk Chanel väska

 

1.

Förstå att Chanel inte rabatt. Var leery av någon som hävdar att de fick sina Chanel plånböcker till salu. Chanel ger inte rabatter så om en säljare hävdar att plånböckerna är diskonterade, kör om du inte vill sporta en falsk Chanel.

2.

Tänk på att väskor är gjorda av kalvskinn . Chanel använder alltid specifika material för att producera plånböcker. Medan läder och annat material används, använder Chanel bara en typ av djurhud. Kalvskinn används för att göra sina plånböcker. Lambskinn används aldrig. Det finns många säljare som hävdar att deras påsar är gjorda av högsta kvalitet lammskinn. Dessa väskor är falska.

3.

Vet att taggar aldrig fästs. Om du ser en väska som annonseras med taggar, är det en falsk. Chanel lägger inte märken på sina väskor. I stället får du ett äkthetskort i din nya handväska som ger mer information om handväskan.

4.

Kontrollera att äkthetskorten är egentligen autentiska. Autenticitetskortet som följer med din Chanel handväska ger dig mer information om när och var din handväska gjordes. Dessa äkthetskort har svart och guld bokstäver. Det är de enda färgerna som används så att några kort som skiljer sig från normen är en indikation på att din väska är en falsk. Dessutom lamineras dessa kort aldrig. Ett laminerat autenticitetskort är en indikation på att handväskan är en falsk.

5.

Vet att det aldrig finns några extra bilagor. Förstå att Chanel inte innehåller bilagor i plånböcker. Om du vill ha en extra Chanel plånbok att gå med din handväska, måste du köpa den varan separat. Var läder av säljare som hävdar att påsen kommer med extrafunktioner. Dessa extras är sannolikt falska och om de är falska, tror du bättre att din handväska är en falsk också.

6.

Kontrollera att äkthetsmarkören matchar hologramklistermärke. Informationen på både äkthetstabellen och hologrametiketten ska matcha helt. Om någon av dem skiljer sig från den andra är det troligt att väskan är en falsk. Det finns inga stavar på Chanel-autenticitetskort och hologramklistermärken. Lycka till och när du hittar den autentiska Chanel handväskan, njut av det.

Tips och varningar

  • Betala med ett kreditkort när du köper plånböcker online. Om det är falskt är det mycket lättare att få pengarna tillbaka.
  • Låt dig inte luras på att du får gratis tillbehör med din nya Chanel handväska. Om du vill köpa tillbehör till din väska, kommer de separat.
  • Den klassiska quiltade Chanel handväskan har varit mycket populär genom åren och det är ännu mer populär nu. Med den ökande populariteten hos Chanel-varumärket har falska Chanelpungar kommit i framkant. Tuska inte av dessa säljare som säljer falska väskor. Dessa steg visar dig hur du upptäcker en falsk Chanel väska så att du inte slösar bort dina hårda intjänade pengar på en billig imitation.