Så att Spot en falsk Gucci handväska

 

1.

Observera om logotypen inte är korrekt. En av de mest populära plånböckerna är den dubbla logotypen Gucci handväska. Många av bedragarna har dock inte rätt Gucci-logotyp. Dessa falska väskor har ofta en u0026 # x201C; C u0026 # x201D; logotyp som ser mycket ut som Gucci u0026 # x201C; G u0026 # x201D; logotyp. Det finns en klar skillnad mellan de två. Om logotypen inte är precis som Gucci u0026 # x201C; G u0026 # x201D; logotyp är handväskan en falsk.

2.

Titta på förpackningen. Om en Gucci väska är förpackad i plast, är det en falsk. Autentiska Gucci-väskor kommer inte in i plast.

3.

Analysera materialet väskan är tillverkad av. Gucci använder bara material av högsta kvalitet för att göra handväskor. Om du har haft din väska i bara en månad och det börjar redan falla, är det troligt att det är falskt.

p> Leta efter identitetskortet. Din Gucci-handväska ska komma med ett identitetskort som ger dig mer information om din handväska. Om din väska inte kommer med ett identitetskort är det troligen en bedragare.

5.

Observera om det finns för många extrafunktioner. En autentisk Gucci väska levereras med en dammpåse och en Gucci-låda. Det finns aldrig några gratis tillbehör som plånböcker eller solglasögonfodral. Var leery av någon säljare som annonserar gratis tillbehör. Det är troligt att dessa tillbehör är falska, liksom plånböckerna. Om du vill köpa extra Gucci-tillbehör måste du köpa dem separat.

6.

Tänk på var du köper påsen. Om du köper påsen från Gucci-butiken eller från en stor varuhus som Neiman Marcus eller Bloomingdale s, är det troligt att din Gucci väska är riktig. Om du köper din väska från en loppmarknad, online eller rabatt butik, det är möjligt att du har en falsk.

Tips och varningar

  • Gör din forskning innan du köper. tid och pengar på lång sikt.
  • Gucci handväskor är kända för sin kvalitet och stil. Om du har fattat beslutet att köpa en Gucci handväska, vill du vara säker på att du får den riktiga grejen. Med så många förfalskningar på marknaden måste du vara vaken när du använder dina hårda intjänade pengar för att köpa en dyr handväska. Det finns vissa egenskaper som hjälper dig att skilja faken från en äkta Gucci handväska. Här kan du se en falsk Gucci handväska.