Så här applicerar du en ansiktsmaske

 

1.

För att underlätta, sitta eller stå framför en spegel. Täck dina axlar med en ren handduk och ha en fuktig tvättduk eller handduk som är redo för torkning och = dropp.

2.

Applicera masken med en ren bomullsboll eller med dina fingertips Masken ska täcka ditt ansikte från håret till hakan, saknar bara området runt ögonen.

3.

Lämna masken på i 15 minuter de första gången du använder Det. Senare om din hud inte är irriterad och du gillar maskeffekterna, kan du sakta öka tiden till 30 minuter. För att njuta av ansiktsmaskan, lägg dig ner, håll ögonen och slappna av medan masken fungerar.

4.

När tiden är ute, ta bort masken med fingrarna över ett handfat . Om masken har torkat, stänk varmt vatten på ansiktet och försök igen att ta bort masken med fingrarna. Använd sedan en våt tvättduk för att avlägsna resten.

5. Slutligen stänk ansiktet med kallt vatten, torka torrt och applicera toner.

Kvinnor har använt ansiktsmasker i århundraden för att rengöra och tona huden och ge den en glödande vitalitet. Ansiktsmasker ger sitt bästa resultat om de används regelbundet - en gång i veckan är inte för ofta.