Så här får du en subtil soluppgång för höst

 

1. Använd en mild exfoliator i ansiktet, men för resten av kroppen, leta efter en som är så lite starkare. Exfoliators skrubbar huden och tar bort det övre lagret av döda hudceller Du kan arbeta med din gyllene magi på en ny duk.

2.

Dusch och applicera sedan en rik fuktkräm i kroppen. Applicera en speciellt gjord för ansikten mot ansikte och nacke.

3. Hitta en sollös garvare som har en ljusare nyans än du använder på sommaren och applicera i jämn takt till din kropp. Kom ihåg att du alltid kan bli mörkare senare om du inte är nöjd med ditt utseende. För en mycket lätt glöd, blanda garven med din fuktkräm. När du applicerar garven, var försiktig så att du inte blir för mycket på dina anklar, knän och armbågar. Dessa områden verkar alltid ha lite mer färg än resten av kroppen.

4.

Använd en ren sminkvamp för att applicera solglasögonen på ditt ansikte. kan förmodligen hitta din kroppsdukare i ansiktsformeln, men om inte, blanda den bara med fuktkräm och applicera lätt.

5. Klä inte på minst sex till åtta minuter efter att du är klar. Du vill inte att garveren ska gnugga på dina kläder.

Tips och varningar

  • För en jämnare, subtil look, köp en fuktkräm som kommer gradvis att ge dig ett gott glöd.
  • Se upp för droppande garver. Om det kommer på mattan, kommer din matta att ha samma solbränna du gör!
  • Gå inte också mörk. Få människor har perfekt solbränna under hösten.
  • Sommaren är över, men du vill fortfarande ha ett solskyddat utseende. Du måste tona ner det lite för hösten. Om du inte kan flyga till Hawaii för att få den riktiga grejen, prova en subtil solfri solbränna för att förbättra din höstduksbord.