Så här hittar du den bästa HOT ögonfransskrullen

 

1.

Rätt HOT eyelash curler kan lägga till så mycket sex appeal. Den varma ögonfranskrullaren är precis som den vanliga ögonfranskrullaren utom mycket bättre. Det kan hjälpa ögonfransarna att vara lockigt för mer än vanliga ögonfransar, eftersom det kommer att hålla dina ögonfransar på plats mycket längre.

2.

Heta ögonfransarbockar fungerar riktigt bra. De flesta har raka ögonfransar och uppvärmda ögonfransar krullar dem nästan omedelbart. Och det är säkert att använda eftersom det inte kommer att skada dina ögonfransar alls. De är dock lite dyrare än vanliga ögonfransar.

3.

Använd HOT eyelashkrämaren och dra till basen av dina ögonfransar, tryck på curlerna för att krulla din fransar. Krul inte bara basen, gå gradvis till andra delar av ögonfransen och krulla allt du kan.

4.

Glöm inte mascara. Använd den som passar din lash typ. Använd den vita fibermascaraen för att längta dina ögonfransar när de är korta. Använd en jetmascara för att skapa dramatiska ögonfransar. Den varma ögonfranskrullaren och svarta mascara kan ta ut allt du hade.

5. När du väljer en bra HOT eyelashkrämare, se till att du får prova om det är möjligt. Se till att du har ett bra grepp på dina ögonfransar och att det faktiskt fungerar bättre än en vanlig ögonfranskrulle. Det är också viktigt för en bra HOT eyelash curler att inte bli för varmt. Det kan skada din känsliga ögonhudshud om du inte är försiktig.

En mycket bra ögonfransar kan göra att dina ögon sticker ut. Ögon är den viktigaste funktionen i vårt ansikte och en uppsättning vackra ögon kommer att locka mycket uppmärksamhet. Ganska ögon gör dina ögon större, mer energiska och ökar ansiktets övergripande överklagande. Den här artikeln talar om hur man hittar de bästa HOT-ögonfransarna som hjälper dina ögonfransar att sticka ut ännu mer.