Så här hittar du utgått parfym

 

1.

Försök EBay. Det här är ett bra ställe att hitta föråldrad, avbruten och vintage någonting. Med eBay har du också fördelen av att hitta en hel del eftersom det är troligt att mer än en person säljer din parfym och de kommer att konkurrera mot varandra för din försäljning.

2.

Kolla in Perfume Station online. Du kan söka efter avlivade dofter efter kön, ålder och namn.

3.

Försök Fragrance.net. På höger sida av hemsida, det finns en sidofält. Rulla ner nära botten och klicka på 'svårt att hitta dofter'. De kan bara ha din perfekta parfym.

4.

Upptäck tant Judy s Attic. De har ett stort lager av avvecklade parfymer. Från avancerade och sällsynta dofter till vardagliga bära.

Sök efter din parfym hos Perfume.com. De har en stor inventering av parfymer, avbrutna eller inte, och de har hela tiden försäljning och erbjuder djupa rabatter på många dofter.

6.

Kontrollera med Perfumegiftset.net. Det här är en budgivningswebbplats där du kan bjuda på och köpa inte bara parfymgåvuppsättningar utan också enskilda parfymer. p>

7.

Fråga till rimliga dofter. Om de inte har parfymen du letar efter listade, har de en kontaktsida där de erbjuder att hitta din parfym. Och de brukar svara på frågor mycket snabbt.

Tips och varningar

  • Kontakta tillverkaren. Ibland kan doften av skaparen leda dig till platser där du fortfarande kan hitta din parfym.
  • Du hittade din favorit parfym. Du har använt det i flera år. Det är din signaturdoft. Tyvärr har du bara fått reda på att den är avstängd. Om du inte lagrade dig, var inte fröjd. Det finns platser där du kan hitta och köpa din slutgiltig parfym.