Så här köper du de bästa keramiska hårrätarna

 

1.

Bedöm dina behov av en hårrätare. Vilken typ av hår har du - lång, kort, lockig, krusig? Vilken typ eller typ av stilar syftar du på? Det kanske låter konstigt, men du kan också använda keramiska hårrätare för att göra vackra bouncy curls samt en rak och snygg mane. Om du har mycket långt och tjockt hår kommer du förmodligen att vilja ha en av de bredare pläterade hårrätarna. Om du har en kortare stil kan du kanske passa de mindre tunnare.

2.

Testkörning ett par olika märken. Om du kan det är en bra idé att se hur olika typer av hårrengörare fungerar på ditt hår. Kanske har din frisör ett speciellt favoritmärke som de kan visa. Kolla in de rätare som tillhör dina vänner och familj. Ibland kan vissa återförsäljare också GHD står för bra hårdag. De kommer i olika storlekar och lovar att ge utmärkta resultat varje gång. (Det här är min personliga rekommendation. Jag använde dem på mina bröllopsdag och resultatet var perfekt.)

Ange din budget. Om du har en begränsad budget men föredrar de dyrare märkena av rätare, överväga att gå för mindre storlek . Om du väljer att välja ett billigare varumärke av hårrätare, så är det bra att läsa några recensioner innan du gör ditt köp. Det är en falsk ekonomi om du köper något som inte gör vad du behöver det också. Sök på internet för recensioner av keramiska hårrätare och se vilka personer som rekommenderar.

4. När du har dina nya hårrätare, ta lite tid att träna och utveckla tekniken som fungerar till dig. Oroa dig inte om du hittar det besvärligt de första gångerna. Efter ett tag blir det mycket lättare och du kommer att kunna skapa det utseende du vill ha på ett mycket kort tid. Hastigheten hos keramiska hårrätare är en av En sak att komma ihåg är att håret kan bli torrt och skadat med upprepad exponering för mycket höga värmekällor. Det är möjligt att köpa produkter som ska användas med rätare för att förhindra skador och skydda ditt hår. (Se Resurser)

Tips och varningar

  • Om du har råd med det får du två olika storlekar för att skapa en mängd olika stilar.
  • Keramiska hårrätare blir mycket heta och du kan brinna din hud om du inte är försiktig. Lämna inte ut nära små barn.
  • Om du har lockigt eller krusigt hår och längtar efter långa lås kan keramiska hårrätare vara svaret. Det är möjligt att uppnå den glansiga salongstilen av en blåstork för en bråkdel av kostnaden. De bästa hårrätarna kan vara dyra men med tiden får du pengarna om du väljer den rätta för dina behov. Följ tipsen nedan för att hitta en hårrätare som passar dig.