Så här krular du på håret med en plattplatta av järn

 

1.

Kamma ditt hår för att ta bort tangles. Dela ditt hår med hjälp av clips för att göra det enklare att locka enskilda strängar.

2. Ta en tums bred hårsträng och placera den mellan Chi-plattjärnet om en tum eller två ner från hårets rot. Tryck hårt fast på håret med det plana järnet.

3.

Skjut långsamt Chi-järnet tills du når halvvägs nerför stranden. Vrid det plana järnet uppåt och hela vägen runt i en cirkelrörelse, och omsluta hårsträngen runt det platta järnet. Gör denna rörelse långsamt och var försiktig så att du inte bränner fingrarna.

4.

Med din hårsträng vrids runt Chi-järnet, glida järnet ner till spetsarna och släpp . Fortsätt denna vridningshandling tills allt håret har krulits.

5.

Använd dina fingrar för att kamma ut krullarna. Avsluta med ett hårspraylager för att hålla stilen.

Tips och varningar

  • Se till att håret är rent och torrt innan du börjar curl hår med ett jätte pläterat järn.
  • Den jämna järn kan bli väldigt varmt. använd extrem försiktighet när du använder den.
  • Chi-plattjärnet är ungefär en tum tjockt, med en ergonomisk design för ett enkelt grepp. Som namnet antyder används det huvudsakligen som en hårrätare, men det kan också användas för att skapa flips och krullar. Tricket är att vrida den plana järnet hela vägen och klämma fast på hårets hår. korrekt (och det kan ta lite övning), har du en perfekt tight curl. Chi-plattjärnet kan eliminera behovet av curlingjärn och varmvalsar.