Vad är en Infusion Hair Weave?

 

Definition

En infusionshårväv är en hårförlängningsmetod där människohår är fäst vid en persons naturligt växande hår. Denna teknik kan göras på alla hårtyper. Tekniken görs i allmänhet för att lägga till längd till håret, men det kan också öka volymen och öka den mångsidiga stilen. Det skiljer sig från andra hårvävtekniker, eftersom det inte använder lim, rör, klämmor eller flätning, kan vara upp till dubbelt så lång, använder inte kemikalier och behöver ingen utrustning som förlängningar som använder ultraljud.

Hur det fungerar

I ett infusionshår väver en individuell inköp 4 till 5 oz av människohår, som är förberedd eller förtipsad för tekniken. Stylisten separerar individens naturliga hår i mycket små sektioner. Till varje sektion applicerar stylisten lite vaxbaserat protein. Detta verkar som ett lim. Stylisten trycker sedan helt enkelt det förspända håret på det naturliga håret och proteinet klibbar håren ihop.

Vad behövs

Hårförlängningar gjorda genom infusion hårvävning kan göras på alla med hår av minst 5 tum lång. Ett samråd behövs innan väven är klar så att stylisten kan bedöma hur mycket hår du behöver köpa, hur länge väven tar för att slutföra och vilka hårfärger som ska användas. Beroende på dessa faktorer , kan få en infusion hår väv kan kosta var som helst från $800 till $1200.

Hur lång tid det går

Infusion hår väv förlängningar kan bäras i tre till fyra månader. Den tid som man kan bära förlängningarna bestäms hur snabbt det naturliga håret växer, vilka hårvårdsprodukter och andra tekniker som appliceras på förlängningarna, och individens hygienregim som relaterar till deras hår.

Avlägsnande

Infusionshårvävstillägg måste tas ut när det är ungefär en och en halv hål g rodd mellan hårbotten och applikationsområdet. Om detta inte är gjort kan det nya håret som växer runt applikationsområdet förvirra och bryta, vilket gör att håret ser ohälsosamt ut och inte hanteras. När det är dags att ta bort tilläggen kan de brytas eller släppas av på applikationsplatsen och återanvändas om så önskas. En individ kan också berätta att borttagning är nödvändigt när proteinet som används för att applicera det pre-tippade håret börjar bli dammigt.

Vård

Personer med infusionshårvävstillägg kan göra vad som helst för de förlängningar som de skulle gör till sitt eget hår gör det faktum att förlängningarna också är mänskligt hår. Att dö, krulla, torka och tvätta alla är tillåtna. Hår styling tekniker som rätning, curling, döende och perming allt fungerar bara med ens naturliga hår. En teknik som går längre än en s naturliga låser är hårförlängning, där håret läggs till håret redan på huvudet. En metod för hårförlängning som ökar popularitet är infusionshår vävning.