Bowl Cut frisyrer

  Skålskäret, en stil som bärs i århundraden, innebär att håret ska klippas kort på sidorna och baksidan av huvudet samtidigt som det lämnar det långt fram. Skålskäret får sitt namn eftersom det vanligen skapades hemma genom att placera en skål eller kruka över huvudet och skär eller raka det exponerade håret. Enligt J. Elaine Spear, författare till 'Haircutting for Dummies', medan cutens popularitet bleknade i början av 1990-talet har det återuppstått i dagens kultur med moderniserad, tar på sig stilen.

Kort och Rakad < / h2> En kort och rak skålskiva består av längre hår ovanpå huvudet med rakade sidor för en klassiker som tar på sig stilen. För att skapa denna stil, fråga din stylist att raka ditt hår under skålens linje till ca 1/8 tum lång. Det längre håret uppe på huvudet ska skäras till 1 till 2 inches långt för att slutföra frisyren. Denna snitt är enkel att stil, vilket kräver att du bara släpper håret med en kam innan du bär. Du kan också kamma medelång hårgel genom ditt hår och slicka tillbaka det för en konservativ överklagande.

Skålskär med Bangs

En skålskärning med pärlor skapar en moderniserad stil som tar lite från bobskuren för en skålskär fusion. För att få det här utseendet, fråga din stylist att raka håret under din öra linje ner till 1/8 tum lång. Be honom att skära resten av ditt hår rakt över på öratlinjen för att skapa jämn längd och trimma sedan ditt smäll över pennlinjen för att skapa en ram för ditt ansikte, uppmärksamma dina ögon.Använd den här stilen rakt ner, utjämna den med en kam. Alternativt, använd medelhårig hårgel för att släta håret bakåt, så att hånglarna hänger ner.

Långt och lagret

En lång skiktad skålskärning är en annan modern stiliserad ta på den klassiska frisyren. För att skapa denna skålskärning, fråga din stylist att raka håret under din öronlinje rakt över och klippa håret över öronlinjen till ca 4 inches lång. Be henne att laga håret för att lägga till volym. Layering består av att skära hårets övre skikt kortare än botten för att lägga till kroppens illusion.

Kamma håret framför ansiktet till ena sidan för att rama ditt ansikte och lägga till ett litet lager av avslappnad hållfast hårspray för att hålla det på plats. Alternativt, använd små hårspännen för att hålla håret borta från dina ögon.