Endermologie Behandlingar

 

Historia

Endermologie härstammar i Frankrike och blev populär i USA i slutet av 1990-talet. Till skillnad från fettsugning, som avlägsnar fetthalten under huden, distribuerar endermologie celluliteren, vilket gör huden mjukare.

Funktioner

Endermologie är som en djupvävnadsmassage och har ett rullsystem som också ger en intensiv sugning av vävnaderna. Denna sugning tvingar celluliten att omfördela sig, vilket ger ett jämnare utseende.

Tidsram

Endermologie är ett långsiktigt engagemang som kräver en session per vecka i minst 15 veckor. Patienterna ser optimala resultat efter 20 till 30 sessioner. När de önskade resultaten har uppnåtts krävs underhåll en gång per månad.

Varning

Vuxna som inte är mer än 30 kg. övervikt och i allmänhet bra form är de bästa kandidaterna för endermologie behandlingar. Mindre blåmärken, tillfällig ömhet och mild obehag kan bero på endermologiebehandlingar.

Överväganden

Även om det är effektivt för kortsiktiga resultat är endermologie inte ett bra alternativ om du letar efter en långsiktig lösning som inte gör det. t kräver månatliga underhålls sessioner. Endermologie behandlingar är populära i spa och dermatologi kliniker som behandlingar för celluliter. Endermologie är en form av icke-invasiv djupmassage som omfördelar fett för att minska utseendet på celluliter och dimpling av huden.