Hur man agerar som en Chav

 

Hur man agerar som en Chav!

1.

Bär släddragter! Ett typiskt exempel på chavkläder är sportskor, ofta med märken som Juicy Couture. Banan kostym är kanske det viktigaste elementet i en riktig chav outfit.

2.

Använd pseudo-designer varor. Chavs ses ofta idrottsligt falska 'bling' smycken och bär falska Louis Vuitton, Gucci, Prada och Coach väskor. Att klä sig som en chav är att klä på ett prickigt sätt, ju mer bling och tillbehör, desto bättre!

3.

Lyssna på rap, hiphop och R u0026 amp ; B. Den typiska chavmusiken är hiphop (högt och blaring), och de tycker ofta om att klä sig som deras favorit hiphopstjärnor för att perfekta det här utseendet.

4.

Starta slagsmål med folk på offentliga platser! Chavs är kända för att orsaka störningar på offentliga platser. Vanligtvis är deras offer slumpmässiga. Att trakassera äldre kvinnor i parker genom att rusa dem och bli full i den lokala parken på mitten av dagen, försöker lura oskyldiga människor att köpa alkohol till dem - det här är alla negativa stereotypa chavbeteenden!

5 .

Håll alltid en bolllåda med dig hela tiden. Som tidigare nämnts älskar Chavs att lyssna på hiphopmusik. Som ett resultat av det tycker de att alla andra hör den musiken också. En chav är ofta spotted som bär en bommen box av hans eller hennes öra med volymen upp på full blast. Denna typ av sprängningsbeteende i bomboxen händer ofta på offentliga platser, som bussar eller tåg.

Tips och varningar

  • Emulering av chavbeteende kan ofta få negativa konsekvenser - som böter eller till och med fängelsetid! Varnas.
  • Ringa någon till 'chav' rekommenderas inte. De kommer sannolikt inte att ta det som ett kompliment!
  • Det finns stereotypen som chavs alla bor i 'council housing', vilket är statshus. Det är inte sant att en chav kan leva någonstans, och det är inte en bra idé att anta att människor som bor i bostadslägenheterna kommer att uppträda som chavs, vilket absolut inte gör det.
  • 'Chav' är en brittisk akronym som beskriver en typ av person. Det står för 'Council House and Violence.' Även om det är en stereotyp term, är det en som har ökat popularitet i Storbritannien under de senaste tre eller så åren. Här är några sätt att efterlikna populära 'chav' stilbeteenden (termen brukar inte användas i ett gynnsamt ljus).