Hur man blandar L 'oreal hårfärg

 

1.

Köp nödvändiga produkter baserat på de hårfärgresultat du vill uppnå. För att blanda L-oreal-produkter, köp en sats som innehåller både färg och utvecklare. Vid blandning av professionella L 'orealiska hårfärgsprodukter är det nödvändigt att köpa utvecklaren, hårfärgen, flaskan och handskarna separat. L 'oreal hårfärgsprodukt kommer i både creme- och vätskekonsistenser.

2.

Sätt på plasthandskar för att skydda händerna mot färg och utvecklare. kit, punktera toppen av färgröret som ingår i den spetsiga delen av färgrörshöljet. Kram hela röret i flaskan som innehåller utvecklaren. Om du använder den professionella L 'oreal flytande hårfärgsprodukten, häll hela flaskan

3.

Stäng utvecklarflaskan och vrid försiktigt flaskan upp och ner eller skaka lätt tills blandningen har en konsistent konsistens utan färgvarianter. Se till att du håller ett finger över spetsen för att förhindra att färg spillas.

4.

Blanda L 'oreal professionell creme hårfärgning genom att sätta ett hål i färgröret med spetsen , och blanda sedan med en färgskål och borste. Krympa önskad mängd färg i en hårfärgskål och tillsätt lika mycket utvecklare till blandningen. Rör den resulterande produkten med en tenn- / färgapplikatorborste tills blandningen har en jämn och krämig konsistens

5. Ta horisontella 1/4 tums sektioner som börjar vid nacken (för både flaska eller borstanslutning) och applicera färg till rötter tills de är helt Täck på i 25 till 30 minuter. Kör igenom ändarna från en till fem minuter för att uppdatera färgen. För helhårig applikation, applicera på ändarna först. Börja vid nacken och börja ungefär en tum från rötterna tills hela huvudet är klart, gå sedan igenom och gör rötterna igen och börja på naken. Lämna på i 25 till 30 minuter för att komplementera te-täckning.

Tips och varningar

  • Gör ett plåstest på insidan av armbågen genom att blanda en liten mängd färg och applicera en prick på inuti armbågen.
  • Var försiktig så att du inte får någon färg i ögonen eftersom det kan orsaka blindhet.
  • L 'oreal hårfärg är både en professionell och överklagande hårfärgsprodukt. Den diskreta produkten är en färgtonblandning som följer med en uppsättning instruktioner för blandning och applikation. En professionell färgprodukt säljs i skönhet leveransbutiker, och bör endast vara tillgängliga för licensierade kosmetologer och skönhetssalongägare.