Hur man blir av med blodshot Eyes det gammaldags sättet

 

1.

Ta ett glasskott från din gamla college-skott glas samling. En lång, skinnig är bäst, men något skottglas kommer att göra. Se till att det är rent! Rester av körsbärsvodka är INTE det bästa för trötta ögon!

2.

Fyll det halvvägs med kallt vatten. Ju kallare desto bättre.

3.

Här är den del som är knepig. Håll det upp till ögat och luta huvudet tillbaka tills vattnet sätter sig runt ögat. Håll glaset tätt i ögat, annars får du ett ansikte fullt med vatten! Håll ögonen stängda! Gör detta åtminstone tre gånger på varje öga eller tills röda i dina ögonvita har försvunnit.

4.

Torka ögonen. Ta Förberedelse H-kräm och gnid lite på påsarna i ögonen och på ögonlocken. Efter en minut eller så, ta ögonglansmedelskräm och gnugga ögonlocken och cirklarna under ögonen med den.

5.

Voila! Du är vacker! Och ingen kommer någonsin att kunna säga att du inte fick tillräckligt med sömn!

Tips och varningar

  • Jag gillar Peter Thomas Roth AHA / KOJIC Under Eye Brightener, men någon ögonglansmedelskräm kommer att göra. Ögonglansmedel är inte riktigt nödvändigt, men jag gillar det eftersom det gör mörka cirklar att gå iväg. Peter Thomas Roth är lite dyr men det finns billigare versioner som jag är säker på är lika effektiva.
  • Prep H är emellertid nödvändig och tillgänglig i alla hörnaffärer.
  • Så du drack till 2 am istället för 10:00 som du lovade dig själv? Och nu måste du gå upp för jobbet, barnen, ärenden, du vet, LIFE! ... och du kör på fem timmars sömn? Du är trött, syster och det viktigaste som gör det självklart för dig Hela världen är blodsöppna ögon, eller hur? Här är tre minuters sätt att bli av med dem.