Hur man blir fashionista

 

1.

Utveckla en hudvård rutin för att skapa en bra grund för ditt fashionista look. Tvätta ansiktet två gånger dagligen och använd toner och fuktkräm. Få ansiktsbehandlingar varje månad.

2.

Få ditt hår att klippa i en stil som är aktuell och lätt att behålla. Spela med ditt hår för att hitta olika utseende. ut hur man täcker upp dåliga hårdagar med up-do-stilar, bollar, hattar eller halsdukar.

3.

Se hur fashionistas klänning är. ledare ha på sig. Se några av modeshowerna på Style Network eller Discovery Channel s TLC. Läs böcker av stylister och andra fashionistas. Klipp bilder från tidningar och kataloger för att göra en collage av saker som du gillar.

4.

Köp kläder, väskor och skor av högsta kvalitet som du har råd med och se till att kläderna passar och är inte för tight eller baggy. Köp neutrala färger för huvudstyckena och klä upp dem med smycken och färgerna.

5.

Leta efter rena linjer och klassiska , tidlösa kläder. När du köper, se till att det är något du kommer att ha på dig i framtiden och inte bara en trendig bit.

6.

Flaunt dina bästa egenskaper, men bära inte för mycket hud. Balansera hudbärande bitar med mer täckning någon annanstans. Bära en enkel topp med en kort kjol eller blygsam byxa med en låg klipptopp.

7.

Hyr en stylist eller få hjälp av en vän som har en bra modsinne. < / p> En fashionista är någon som följer stil och mode och kan dra ut ett bra utseende under några omständigheter. Vissa människor verkar vara födda fashionistas, medan andra inte blir intresserade av mode och skönhet förrän senare i livet. Det tar mycket arbete och öva att bli en fashionista.