Hur man gör en Nerdy Girl Gorgeous

 

1.

Lossa glasögonen och bli monterad för kontakter eller investera i Lasik-kirurgi.

2.

Vita dina tänder. I dagens dag och ålder av överklagande medel för att hålla dina tänder vita, finns det ingen ursäkt att inte använda dem. Inget är mer oroande än ett leende som är fläckat från år av att ha druckit kaffe eller dålig tandhygien. Också, om du har de ekonomiska resurserna, få hängslen eller korrigerande hållare för dina tänder. När du ser bättre ut, känner du dig bättre om dig själv.

3.

Ta bort dig från världen av mode mardrömmar. Många av oss har tittat i våra garderober och plötsligt undrade varför du köpte ett visst plagg. Det är helt hemskt, men då verkade det som ett 'måste-ha' föremål. När du kammar genom din garderob, förlorar du den väska, stora, bekväma coutureen och ersätter den med snygg och sexig stil. För ett tryck i rätt riktning, plocka upp butikskataloger och modeskrifter för att se vilka 's' i. '

4.

Ta bort några pund och ton upp. av de mest dramatiska sakerna du kan göra för att byta från nerdy till trevligt är att kasta extra vikt. Inte bara kommer du att må bättre, men den vikt du förlorar kommer omedelbart att förvandla ditt ansikte och figur. Kom ihåg att en riktig diet bara uppnår att förlora 2 till 3 pund per vecka i genomsnitt. Detta är en maraton som inte är en tävling. Och den minut du har en hälsosam vikt, sluta dieting. Uppnå dina viktminskningsmål genom en kombination av cardio (körning, cykling, simning) och motståndsträning ( fria vikter och viktmaskiner.)

Klipp ut, färg och stil ditt hår. När du gör den inre 'nördiga tjejen' underbara måste du byta till din frisyr . Kvinnor har lyxen att dramatiskt ändra sitt utseende genom att byta från blondin till röd till brunett. Du borde definitivt söka råd från en salongprofessor som du får din klippa och co Lor. Var inte rädd för att helt ändra ditt utseende.

6.

Var säker på vem du är på insidan. Det finns många exempel på människor som var 'nördiga' i Höga Skolan som anses vara helt underbar idag. Nyckeln är att de alltid stod tagna för sig själva och deras passion. Om du till exempel tyckte att du var konstig för att alltid skriva korta historier om en konstig science-fiction-värld som omfattade en skola för barn med speciell befogenheter, lyssna inte på deras kritik. Faktum är att du kanske skriver nästa 'Harry Potter'. En luft av förtroende är det immateriella som kommer att störa dig.

Tips och varningar

  • Rådfråga alltid en läkare innan du börjar en ny träningsrutin.
  • Vi har alla sett filmen där den onödigt nerdiga tjejen plötsligt dyker upp på dansen som är helt fantastisk. Som en del av hennes omvandling avslöjar hon fantastiska aspekter av hennes identitet som ingen visste existerade. Tja, här är några tips om hur man göra filmen clich arbeta i verkliga livet.