Hur man gör en puddel kjol

 

1.

Få en vanlig rosa cirkel kjol som når mid-calf eller längre. Om du inte har en, se om den lokala dansklädaffären bär långa 'karosskjolar' i rosa.

2.

Ladda ner en fri silhuett av en puddelkropp från en klippkonstwebbplats och skriv ut den på en bit papperskorg eller kartong (se Resurser nedan).

3.

Klipp ut mönstret och fäst det på en bit svart filt med stift eller tillfälligt lim. Klipp runt formen för att skapa en svart filtpudel.

4.

Sätt tillbaka pudeln och det område där du vill fästa den på din kjol med självhäftande kardborreband eller prickar. Om du inte tänker lägga accenterna på kjolen permanent, kan du använda tyglim. Placera en bit kartong inuti kjolen så att limet inte går igenom till andra sidan (se Resurser nedan).

5.

Limpalettar, små knappar eller bitar av faux päls till din pudel. Skapa en koppel och krage för hunden med band. Om du måste ta bort dekorationerna senare, använd små kardborreband för att lägga bandet i din kjol.

6.

Komplettera utseendet genom att ha på sig en crinoline eller flera slipsar under kjolen för fullhet. Koppla kjolen med en passande, kortärmad svart eller vit buttondownskjorta med en rosa halsduk knuten runt halsen. Du kan också bära ditt hår i en hög hästsvans med en liknande halsduk knuten runt den, ett par vita tennis- eller sadelskor och hornhåriga glasögon.

Om du vill gå till en Halloween fest klädd som en tonåring från 1950-talet, är en flared pudel kjol ett måste. Även om du kanske kan köpa en på en loppmarknad eller sy en själv, använd dessa tips för att göra en no-sew poodle kjol som kommer att se lika övertygande ut som den riktiga saken.