Hur man gör kvällshår

 

Kort hår

1.

Dra upp toppen av ditt hår och placera det i ett alligatorklipp. Värm upp en platt järn. Räta ut den nedre delen av ditt hår med det plana järnet.

2.

Ta bort alligatorklippet. Ta tag i hårets framsida med höger hand och håll en retande kam i vänster hand.

3.

Lyft upp den främre delen av håret och tillbaka kammen genom att flytta reta kamma upp och ner håret. Använd kammen för att kamma håret med tre eller fyra slag. Spritz håret med hårspray och låt håret torka i en minut.

4.

Borsta det kammade området tillbaka, utjämna toppen av retan. Hårspray stilen på plats.

5. Tappa håret på sidorna av huvudet bakom öronen och säkra sedan håret med bobbypinnar. Välj dekorativa kammar för lite snygg stil. Hårspray håret överallt.

Mellanlängdshår

1.

Krul ditt rena, torra hår med en spiralkrullare. När du sätter ihop varje hårsektion i krusningsjärnet, spränga avsnittet med hårspray.

2.

Dra upp hårets baksida med fingrarna. Vrid hårets baksida några gånger i handen. Lägg det på baksidan av ditt huvud. Säkra hårtvridningen med ett dekorativt klämma och ordna hårets övre skena. Denna stil kallas ett vattenfall.

3.

Dra ner hårda hårkretsar runt ditt ansikte. Spraya det stiliga håret.

Långt hår

1.

Rulla rent torrt hår med sammet täckta varmvalsar. Använd de största rullarna i din rullenhet. Curl håret upp och under.

2.

Säkra varje rulle som du rullar den med ett hårklipp. Spraya hela håret med hårspray. Låt håret svalna helt innan du tar bort alla varmvalsar.

3.

Vänd huvudet och skaka krullarna med fingrarna. Spraya håret nedan med bara en eller två sprängsprutor.

4.

Håll huvudet upprätt och placera toppen av håret med fingrarna. Spraya håret på plats.

Romantiska, glamorösa frisyrer får dig att känna dig trygg och attraktiv. När du går kort i tid eller pengar, och en resa till din favorit frisör är omöjlig, kan du fortfarande få ett smickrande kvällshårutseende som kompletterar din garderob. Lär dig att välja och skapa ditt eget hår ser ut för alla dina kvällshändelser.