Hur man klär sig som Molly Sims

 

1.

Håll det enkelt. Molly Sims ses ofta rent och felfri i enkla vita och benvita klänningar. Hennes långa ben ser bra ut i knälängder och mjuka viktiga bomullstyg. Tillbehör med lågt underhållande smycken som armband och platta sandaler.

2.

Accentuera en lång och mager ram med maxi-klänning. Molly Sims ses med en lång sommarklänning med enkla smycken. Maxi klänningar ser bra ut med ett mönster, men håller mönstret proportionellt mot storleken på din ram. Om du är väldigt kort, hitta en maxi klänning med en fast färg.

3.

Gör ditt hår i en enkel stil. Molly ser alltid otroligt elegant ut med en enkel frisyr, vanligtvis en variation på en lös hästsvans. När hon inte är i en hästsvans är hennes hår långt och rakt och faller naturligt runt hennes axlar.

4.

Slå av mördare ben som Molly s. Hon har mini-klänningar och knä långa kjolar för att smickra sina långa lemmar. Gör benen ännu slankare och längre genom att bära skor med spetsiga tår i toner som liknar din hudton.

5. med mycket feminin detalj. Molly tycker om blusar och klänningar med ballongmuffar, ruflor nerför framsidan eller på halsen och spets. Hon feminin val är alltid elegant och elegant.

6.

Egna många sålda färger. Molly ses ibland i mönster, men ofta bär hon färgblock. Hon har på sig klänningar och drag i basiska svarta och grått för att se konservativa. Hon har också en djärv färg ihop med svarta byxor eller kjol till ett främsta eller tv-utseende.

Klä som den sexiga Molly Sims, tidigare supermodell blev skådespelerska i tv-servern Las Vegas. Hennes sexiga men feminina tjej-nästa dörrklocka är drömmen om många män. Hon låter sin naturliga skönhet skina igenom med enkla linjer och klassisk femininitet. Hennes skönhet och stil är enkel eftersom hon bär sina kläder med förtroende.